Thursday, April 22, 2010

TAG | khas buat KAK KUJIE - nk tgk rumah/bilik nana kn??? hehe...jom layan~

tadaaaa~ kali ni nana akn show off bilik nana atas permintaa kak jie...hehe...bilik nana xde lawa pon tp secara jujurnye nana mmg sgt2 la pembersih n pantang tgk sepah ni, serabut kepala aii taw *pengakuan yg blh buat org penyampah* ahh lantak la...nana sgt2 obses dgn bentuk LOVE n kaler PINK dats why la bilik nk kaler pink, cadar pn nk kaler pink, haaaa kalu u all nk tahu toilet dlm bilik nana ni pn tiles/jubin kaler pink tau kikikiki (nasib baik la umi melayan je kerenah anak2 dia)...


OK kasi tunjuk bilik yg kat RUMAH dulu...zasssss~



ni la tempat nana beradu kalo kt umah...nmpk tenang n best je kn kalo nk tdo??? sape2 tido kt katil ni confirm nk tdo lg kikikiki~ (tengah berangn tdo dgn sape kt sblh hahahaha opss~ terlebih sudaaa) tgk, kat cadar pn ade love2, terasa mcm sleeping beauty gitu....



ni la cara nana hias bilik...simple je tp cukup buat hati nana tenang n lena nk titon...hehehehe nana sgt2 pntang kalo org alihkn kedudukn barang2 dlm bilik ni, meaning to say kalo kedudukan pasu bunga tu senget sket je nana da jd serabut *cerewet kn* hohohohoho~



ABAIKAN dua org makhluk yg jakun tu! perasan x lampu tdo tu pn kaler pink??? hihihik...langsir pn PINK jugak~~~




OK skrg jom layan apartment nana kt UNITEN...zassssss~


haaa...ni la bilik nana kt UNITEN...masih kekalkn PINK n LOVE...ohhh tidak mungkin ku dpt tdo tnpa melihat warna pink...ske tdo dgn bantal yg byk...hahahahaha tp pic ni xleh amek dr jarak jauh la coz ruang bilik ni sgt terhad...huhuhu


ni pulak ruang tamu, kt sini la nana n haousemate (3 org) slalu bergosip...sblh dia tu pulak (x brp nk nmpk sgt) tu la dapur kitorg, nampak sket je peti ais tu...bersih kn umah kitorg??? kikikiki~



jeng jeng jeng....ni pulak rak kasut nana.....sbb nana duk 2 bln je lg kt uniten ni, so nana bawak sket je kasut utk sem ni...kalo x, almari sblh pn nana bantai hahahahaha~





Psssss : kak jie, sekian saje utk pertunjukan bilik nana (malu aii~)...kikikiki

13 comments:

Kujie said...

wahhh...romantiknya...kemas cantikkkkk

cepatlah dipinang oleh mak mertua ni :p

kak jie dah update link.

MR Bang Miji said...

lawanye bilik die..

heart~ said...

hehe thanks kak jie...nana mmg pntang sket tgk rumah or bilik sepah2...hehe

miji...buat la bilik kaler pink jugak...hihihi

~ Ann ~ said...

pewitttttt.. cantek. jeles i! huh

cik aiLebiu said...

wah wah wahhh...sangat lembut itu bilik...i loikeee XD

Fathiha Zainal said...

Whoaaa.. Sume nk pink.. ;p

heart~ said...

hehehe...i luv pink~

Kie-yu said...

cantek la bilik nana~

Omar said...

wah..syoknya tidor atas katil tu, air-cond lagi..memang 3 hari tak bangun ni.haha..

~ h a n i m h u s i n ~ said...

jeles!hahaha..

katil anem love2 gak..tapi purple!

sebelas said...

perhh jatuh hati lak dengan bilik tido nana nie

:)


http://nomborsebelas.blogspot.com/

:: Feez_Mior :: said...

comel gila bilik dia.. hehe

miey anna said...

owh..sangat la suke bilik tu.. ^_^