Thursday, May 20, 2010

NANA dan TAHI


hoiii pengotor la yuu ni nana sebut2 tahi!!! harapkn muka je ayu tp mulut tu bocor, cakap tak berlapik (eh sejak bile wajah aii ni ayu??? ouchhhh~~) eh2 nanti dlu, taik ape ek??? taik hidung, taik mata, taik gigi???? yukss~~ apa kata korang tgk blk pic nana tu, tgk kat muka nana ade ape??? ambik kau, nana upload large size nk kasi korang tgk betol2....TAIK LALAT laa!!!!! hahahahaha....ape hal kamu ni nana taik lalat pn nk jadikn cerita???? xde modal da ke??? ekceli nana juz nk crita pasal taik lalat kat muka nana ni yg byk sgt mengundang kontroversi...knp ek kontroversi???? sbb palsu ek??? well, ai ni kan artis sbb tu byk kontroversi kekekekeke~~~ so kirnye entry ni juz nk recall la cmne blh tertumbuhnye taik lalat tu...lalat suke hurung agaknye tak??? **rasanye mmg dari kecik da ade kot hihihik**


time skolah rendah dulu, nana ade la admire sorang mamat ni, dia ketua pengawas mmg ramai la gadis2 cun tergilakan dia termasuk la aii yg comot ni (yu tak sedar diri nana)....tp dia mane la nk pndang budak tak comel mcm aii ni kn, tgk pn sblh mata je...tp yg nana ingt smpai skrg, dia buat nana nangis kaw2 punye....cuba try teka sbb pe??? jeng jeng jeng sbb dia PROPOSE nana la!!!! tettttt salah salah salah jawapan itu!!! sbb dia kutuk taik lalat aii ok...blh pulak kn dlm clas dia potong kertas warna hitam bentuk bulat then dia tampal kat pipi dia.....dpn2 clas dia cakap ni la taik lalat nana....huwaaaaaaaaaa nana mmg nangis kaw2 la sbb rse terhina bile org gelakkn ramai2...rse rendah diri, malu, semua ade taw....hukhuk =(



ehem ehem cmne nk cakap ek....ble time skolah menengah lain pulak cite dia.....tibe2 nana realised yg taik lalat ni makin membesar hahahaha....takot lak kalo jd mcm syarifah aini nnti, tp byk2 taik lalat dia pn, stil cun...kan kan kan???


bile da masuk universiti pn ade crita sendiri....tp kali ni mcm ala2 hot gitu, da takde org perli pedas2 hihihik....pernah time pegi mkn kat chop n steak bangi ade la waiter ni tibe2 je dtg kat meja ckp "manis tahi lalat, pinjam blh???" waaaa rase nk menjerit time tu sbb malu.....last2 time da nk naik kreta, dia pnggil n kasi resit....nana da garu2 kepala pelik, knp lak tbe2 kasi resit sbb resit tu nana yg kasi dia td....arghhh mls nk layan so nana amek je la, lagipon nk cpt sbb nk berak hahahaha (haip agak2 la sket kalo nk cakap tu!!) wah wah wah aii dpt no bertuah rupanye kt resit tuh...mamat tu kasi no fon la kuikuikui~~ ok lg satu kisah mkn pizza kat warta bangi...dgn waiter gak **alahai waiter je ke yg ske kat aii ni??? huwaaaa** time anta pizza dia ckp "cantik tanda hitam kat pipi tuh" iskkk kali ni mmg btl2 xde selera nk makan rse nk tamapr2 je mamat tuh pangggggg!!! tgh mkn tbe2 dia dtg lagi tp anta tisu lak...aikk padahal nana x mintak pn, lagipun tisu ats meja tu x berusik lg....alahaiiii rupanye ade no fon kat tisu tu!!! adoiii ni ke taktik waiter nk usha pmpuan??? dia tgk2 nana tp nana amik tisu tu buat lap mulut n tinggalkn je kt situ hahahaha kejam tak??? lalalala~~~


oke ni kisah bile da kapel lak....haaaa mmg geram la kat mamat yg nama mohd fahmy ni tak habis2 nk menyakat org...piyat telinga tu kang baru tahu dush dush dush!!!! dia ni kan tak habis2 nk picit taik lalat aii eeeeeeeeeeiii tak suka la!!! blh pulak kn dia tny taik lalat tu ade bulu tak??? hahahahaha rase nk gigit2 je dia nih, nasib baik bkn laki bini lagi sabar2...my 'black shit' TAKDE bulu oke!!!! huh~~


kadang2 siyes nana cakap nana rse rendah diri....rse mcm aii ni hodoh n buruk sgt je sbb slalu jadi bahan org **tgh kesat hingus ni** pernah gak pk nk buang tp bile baca artikel ni, tak jadi la....mengubah ciptaan Tuhan rupanye....tak pe la, nana redha je (sedih ni) kekekeke...eh tadi kata sedih, blh pulak kn nk ketawa??? ish ape punye olang la ni....

huwaaaaaaaaaaaa da ngantok...selamat malam sayang~~ tidur lah tidur lah (denga lagu faizal tahir)


18 comments:

nabil_potter said...

phewiit...nak sain..

Hafiz Ismi said...

saya ada tahi lalat dkt tepi MATA~~

nur izzah said...

erm..die orng jeles nana comel dgn adenye ahi lalat tu..jgn rase rendh diri ok..

milo♥ said...

milo ade tahi lalat tepi bibir . tandanya kuat bercakap . miahaha .

Famy said...

aik? bile masa org picit2 taik lalat dia?? hahaha..

hellioz said...

let it be it...
done~

peaNut said...

taik lalat tu la yg buat muka nana jdi lebih manis..huhu..
org automaticly akan ingat nana bila tgk tahi lalat seakan2 sama posisi ngn tahi lalat nana tu kat muka org lain...
DAN....org akan ingat tahi lalat bila cakap psl nana..hhuhuuhuhuhuhu
trademark tu..hihihi

teha said...

tgk gmbr cun ape...
lw x cun xkn org nk tackle kn?
ye x?
huhu..

cemomoi said...

ha haaa waiter je minat kat ko... alahai camana la aku tak jumpa ko kat kfc kajang sebab aku pon waiter kat situ... ceh mana nak jumpa masa tu tahun 1996-97 3 bulan jadi mamat bangla kfc tapi terhormat sebab part time cari duit tambahan buat support studi kat ukm

farrah said...

haha. sama je kesah kite ngan taik lalat ni nana. :)
mmg rendah diri pon. tapi2 lama2 da imun da.

Rashid said...

hehe.. takper. Terima seadanya. Satu Kurniaan..

areleaf said...

cool ape tahi lalat lu..senang org nak detect klu hilang mane2..

Raybond said...

manis apa.. =)

IznieRaz said...

pinjam tahi lalat..nok wak main guli

hakimfaridzul said...

dulu, saya ada juga sorang kawan ada tahi lalat!

besar okay!

selalu kena ejek!

die cuba buang tahi lalat tu, tapi tak berjaya~

kesian dia~

agagagagaga

APAN said...

stylo pe gitu...
tpi sy xde taik tu kat muka...
haha...
bole buang taik lalat ke???
xtau lak...

~ Ann ~ said...

hahhahahaa.. jap! Gelak guling guling dulu baca komen.. ekekekek. sambung sambung dengan muka serius.
















kak nanaaaaaaaaaaaaa... comeylah! Abang ipar ann jahat ekkk... meh nk tolong luku sambil tutup mata tak pandang muscle muscle.. auwww >_<"

adhaxx said...

camna lalat boleh berak kat muka nana nie...tak mandi ek...he he he