Monday, June 21, 2010

justkhai???

ok last update entry hari tu 16 jun...today da 22 jun, so da 6 hari x hapdate ini belog kekekeke almaklumlah aii sedang syok honeymoon ni, mane ade masa nk tulis blog...awl julai ni dah nak balik uniten so lebih baik habiskan masa kat umah ni dgn menternak lemak n buat tahi mata...nnti da buka sem n stat stdy, cnfirm lemak2 yg diternak ni akan terbakar balik hehe...

ok la nk cite ni...tadi kn lepas melantak dua biji durian *nyum nyum* nana pegi la cimb bank utk buat autodebit...nana baru beli insuran yg PRULADY plan dari PRUDENTIAL so kena settlekn autodebit form tu cepat2 (budak2 kalo tak paham abaikn je la nana cakap ape ni haha) ok2 tengah syok isi form ni, tibe2 ade sorang mamat ni dtg kat sblh duk cari2 borang...muda lagi budaknye, tua sket dari nana je kot, ade lusung pipit kat pipi, erkk chumell **alamak kang ade lak yg marah nnti** tibe2 dia tego smbil sengeh2 "justkhai"...aik nana da mula blur ni, asal lak dia sebut justkhai??? nana pn tny dia balik, okey ni dialog kitorang



nana : justkhai blogger tu ke??? kenal ek??? ke u ni justkhai???

lesung pipit : (smbil garu2 kepala) i sebut "justcome" la cik adik, datang mane pulak "justkhai" ni??? justkhai tu sape, bf ke???

nana : (haha nana nk tergelak da ni) tapi ape yg "justcome" nye??? tak paham la

lesung pipit : tu nama your dad tu (dia tunjuk kat borang yg nana tgh isi)




ok nana dah tangkap dia cakap ape, oooo skodeng aii rupanye mamat ni...cetz hampeh punye si lesung pipit ni, dia kutuk nama abah aii rupanye...dush dush dush!!! kasi tumbuk kat pipi...nama abah nana "jasmari" unik kan nama abah??? hehe...so mamat ganu ni tadi terlebih kera aktif lak jadikan "justcome"...

jas = just
mari = come

woit2 agak2 la nk kutuk abah aii pon...grrrrr nana pn trus duduk tunggu nombor giliran...malas aii layan org cmtu nyah...

btw tak lambat lagi kot nk wish "SELAMAT HARI BAPA"

28 comments:

kurawk said...

aisehh...
lawak2..:D

liyana aziz said...

serius, yana mcm nak gelak guling2 kalau ada padang besar.. nape x lempang laju2 mamat tu??? cakap kat dia cani, kuang ajaqqqqq...! =)

IERA HAJERAH AZMAN said...

erk.lewak.haha

Megat Azfar said...

muahaha! sumpah kelaka.

hellioz said...

xphm

Lala Lulu said...

kui3 . .
dulu ade member name die 'Bakar'.
nak kasi cool tuka jadi 'Burn'.
heeee...

zati said...

muahaha..kelakar, sengal punye laki.. hahaha :p

tips kuku cantik

MiSs TuLang..^_^ said...

adei..bleh die ckp g2..beza bnar 'justcome' ngan nama ayh nana..macm2..=)

I n n z said...

hehe ;)
nakal sungguh org tuh xD

Khairul Azmi said...

NANA..thu x???
tu adalah salah 1 taktik nak ngurat la tu...nana je x phm..
haha...!!!

rentan said...

justkhai dj on9 tu ek..

mmg unik name bapak tu..

heart~ said...

hehe...ape la mamat tu

princeduyong said...

hahaha....jasmari jadik justcome... semoga Allah beri kesihatan dan kesejahteraan buat en. jasmari

Bert said...

dia nak ngorat la tu

REMEDY said...

Justkhai ni siapa?

Hapiz Rahman said...

nampak sangat mamat tue nk ayat ko.. haha

Whoopz said...

Gwa x ske jaskai... :p

akmal hacks said...

gua komen je la ye.. oke..da komen

armin yosh said...

oii dik nana, i just come!

Hazzy Ishak said...

gurau kasar nampak

+akufobia+ said...

tumbuk je budak macam tu.haha.

Nerzhul said...

kreatif.hahahaa

era_zierah said...

leh lak dak 2 translate ke b.i kan... ;)

Eciz said...

bengong lesung pipit tu. kalo kite, da kena geget lesung pipit dia tu! ;p

Kujie said...

kak jie suka mamat tu
comel saja awak dia...cara mengorat yg cute

Kujie said...

comel saja lawak dia * typo

nazz said...

hahahah memang lawak..lawak la sangat mamat tuh..hahahaha

Jayyyrul said...

haha,.. Pelik ,.. Kasi lutut cket,.