Friday, June 25, 2010

KELANTAN darul SAMPAH??? OMG!!!

hai laling-laling ku cayang...amacam cuti??? mesti syok kan??? yu ols nk tahu tak, aii tengah2 cuti sem ni buat amal tau, saje nak tambahkan pahala...aii buat tuisyen FREE nyah!!! ajar adik bongsu aii yg hensem ni ha (padahal tak hensem pn, cute je kot hahaha)...yg xleh blah nye, aii nk ajar dia sorang je tapi ade ke patut dia ajak segerombolan geng2 dia join skali...mak datuk! terpaksa la jugak nana mengikhlaskn hati ajar dorang...takpe la, tak rugi pon kan kasi ilmu kat org lain???

ni la pic seorang putera yg sentiasa dikelilingi oleh LAPAN orang puteri2 yg jelita *ngeh ngeh ngeh* tapi dlm pic ni ade 3 org puteri je...


haaaa...tapi ajar budak darjah 3 ni memang sgt2 pening...kdg2 nana risau, knp dorang ni 'lain' sgt??? nana dulu masa darjah 3 cepat pickup la jugak **alamak terangkat bakul lak, habis la kalo ade org menyampah lps ni lalalalala~ ** asalnye nana terjumpa kertas ujian boy (adik bongsu aii yg ngade2 ni la), punye la terkejut beruk!!! jom tgk ape yg dia tls dlm kertas jawapan...tgk la ape yg dia jawab....nak ketawa masa mula2 nana tgk hahahaha....takpe la boy, lps ni along ajar boy betol2 yer (ada macam kakak yg baik tak?) *wink*


baju BUDDHA??? hahahahaha sejak bile lak sari ditukar nama jadi baju buddha??? adoiii~~~ maka di sinilah bermulanye sesi tuisyen utk boy and the geng...so nana sediakanla ape2 soalan yg patut...


ya Allah! nana gelak terbahak2 semak budak2 ni buat keje...ni kertas salah sorang kawan boy... kelantan darul sampah??? pahang darul paham??? terengganu darul emas??? OMG!!! lepas ni nana kena bagi byk lagi la latihan kat budak2 ni biar dorang buat smpai muntah...OK rotan dah ade kat sebelah ni ngaaaaaaaa~~~

ekceli boy ni anak bongsu dari 9 orang adik beradik n kebetulan dia sorang je lelaki dlm adik beradik nana, so paham2 je la kakak-kakak dia yg "hot" ni manjakan dia cmne walaupun UMI ABAH agak tegas hahaha...so pesanan utk KAKAK2 dan ABANG2, jangan duk manjekan sangat adik-adik kamu yer...ajar dorang elok2 sampai pandai...dorang kan generasi kite masa depan (^_^)


EDIT : jgn marah nana lak pasal entry ni coz ni budak2 yg tulis...btw abah aii org KELANTAN okey


** PEACE **





36 comments:

Amir Izzat said...

salam.. cis!
budak2 ke nie? nasib baik...kalau tak..hahaha... adoi

aku gadis biasa said...

klakar la dak2 2...
huhuhu...
kne thn gelak jek la ms ngajar bdk2...

:D

.o r k e d. said...

gelak terbhak2 neh. adoyai. rumah bangla tuh! ahahhahahahhahahaha

liyana aziz said...

rajin bt tusyen.. yana nak tusyen gak....

shapoji said...

i asal kelantan...
mula bacer tjuk pehal minah ni plak....
bce sampai abis, mjur budak yg buat...
kalau tak....

sayang said...

rumah bangla !!! hahahaa

Eciz said...

KAHKAH. ilex la warga kelantan. itu kebenaran. budak2 ni jujur. dia beritawu apa yg dia nampak. ;))

kak, RUMAH BANGLA?? KAHKAHKAH!

~Ann~ said...

haha... euwww nasib baik ann xde adik, kalau tak sengsara jiwa raga la namanya nak kena ajar camni.. hahahha

Ok tipu ada adik, tp dia pun da tua bangka. Beza dua tahun jer, tp still Dia kakakku.. haha.

Sky8Men said...

gue tertipu..hehe

BEN ASHAARI said...

nasib baik upsr nak dilupuskan.. kalau tak ?

Roxy zai said...

aiyooo..nasib baik budak kecik..hehhee

Lala Lulu said...

haha . .tajuk memang kontroversi . .
kui3 . . macam2 itu budak . haha

@ien_R@z said...

hahaha.. adoyai... lawak la jwpan dia tu.. hihi

farahh said...

britt! gua rhendu lu! hhahaha

tiha said...

haha budak2x biasa lah tu dah diajarin nanti okeyhlah lagipun kakak nya nak ajarkan kan ^_____^

sarah shafie said...

hehhee..nk gelak ni..

Fazliyana Nazzli said...

tajuk mmg kontroversi nasib baik budak...huhuhu

Mrs NarchotiQue said...

haha lawak tol.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

mak haiiiiiiiiiiii

ingat nak berderau dah darah tadi

areleaf said...

gua mewakili org2 pahang paham kenapa bdk tu tulis pahang darul paham..

adios said...

well.. budak2 nie tak reti menipu. diorang tulis n cakap apa yg diorang tahu. maybe ada kenangan kat negeri2 tersebut yg diorg terlintas di kepala then tulis je.huhu

Khairul Azmi said...

mula2 bace tajuk agak panas la jgk..
maklumla ank jati klate..
tpi last2 xjadi nk marah..
klaka btl bdk2 ni...haha...

Yiedpozi said...

cis budak2 nih, aku pun budak gak. hak3...

ciK LyndaWawa igUana said...

lucu budak tu..hehehe

George said...

memang ada bakat jadi mr.bean.ahaha,,folow blog aku gik.
http://aku-mahu-hidup-bebas.blogspot.com/

suzzsuzie said...

kedah darul padi...haha

HyperPlasma said...

hahaha..serius lawak..jauh memesong..kekeke

Wan Perlis said...

miahahaha
spm nnt jgn buat camtu ye dik

hellioz said...

gyahahahah~

lu puteri ke?

sape nk jadik nenek kebayan plak?
gyahahahahah~

armin yosh said...

oiii..budak! mana ko bljr tuh ha..

ishk3..nana better ajr dorng nih btl2

miss li3na said...

at 1st tgk title cm hot...almaklum la stay kt klntn...
bile bce entry...skit prut gelakkn bdk2 ni....mcm2...sabo je la....

ravishingpeacock said...

LOL..kne bg intensif pnye tusyen ni

azzahoney said...

i have seen u before...anywy..where r u leave now?somewhere at jb ke?

Apel D. Doragon said...

kelantan darul sampah? kedah darul padi? rumah bangla? hahahahahah aduyai... rumah bangla sgt kelakar okey =D

nik rosmawati said...

lawa gak rumah bangla mcm tu..hikhik

izwan7 said...

nasib baik aku komen bukan based on tajuk entri. haha..lwk betul la kelantan darul sampah.. mane tah dtg idea.. kalau darul bulan ke, darul wau ke masuk akal jugak.. btw aku org kelantan.