Tuesday, June 29, 2010

main dengan orang gaji

best wooo main dgn org gaji...blh main cak-cak, blh main kejar-kejar, blh main sorok-sorok, blh main masak-masak, blh main dukung-dukung, main je la ape2 pon semua boleh bang~~~ ewww ape nana merapu ni??? otak da beku agaknye ngaaaaa~~~

ok la eckceli nana juz nk share key words ni...asal la ramai sgt duk search 'main dengan orang gaji' haihhh pelik bin ajaib betol la..ape la yg dorang cari agaknye ek??? ske ek layan benda2 tak senonoh gitu??? gerrrr sangap ke ape??? haaa ni mesti aim pic or video yg 'ehem2' kan kan kan??? okey la aii tak mo pikir negatif, ntah2 org search sbb nk buat research kot (research ape kejadah nye la kan???) ngeee~

tgk ni ha...last month saje ade 46...tak nampak ek??? sila click kat pic tu ek kalo nk tgk dgn lebih jelas hehehe....


ni pulak last week...ade 23 hits...ngaaa~~~ tak puas2 ek korang search benda alah ni???



yg this week ni pulak ade la 12 org...ouchh mcm reporter lak aii ni...haaaa lagi satu korang perasan tak ramai gak yg search "jalang", "perempuan jalang", "blog jalang" ??? jom2 kite jadi FBI jap siasat knp benda ni terjadi **bajet jadi ahli forensik jap**


1) kurang kasih sayang

aii syak kn, org2 cmni perlukan belaian dan perhatian la nyah...mesti dorang ni kurang kasih syg kn sbb tu duk cari alternatif lain...ish ish ish wahai para isteri, silalah layan suami anda sekarang **ade kaitan tak lalalala** eh2 suami pn kna layan isteri taw...


2) suke cuci mata

well, manusia ni kn ade yg notty so suke sgt la kan layan benda2 cmni...syok agaknye ek tgk minah2 indon tu beraksi??? ewwww~~~ layan je la kan hitam ke putih???


3) memang da dasar kuat nafsu

ish ish dgn org gaji pn jadi ek??? agaknye org2 ni da gersang kot...maka dgn melihat pic or video yg tak senonoh akan menaikkn nafsu dorang kot...ngeeeee aii agak2 je =P tp jgn jadi mcm nafsu binatang sudey.....


haaaa sape2 yg search keywords ni, nana taknak hampakan korang...nana dah google pic yg sesuai utk korang tatap...baikkk punye!!! jom layan same2...kikikikiki~~~
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

ok tak??? boleh puaskan nafsu korang tak??? hohoho belog aii bkn belog yg lucahhhhh okey...ape??? tak puas dgn pic ni??? ok layan yg bawah ni pulak...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

padan muka korang!!! suke sgt ek layan benda2 mcm gini...tuih tuih tuih~~~ cun kan orang gaji dlm pic ni???



31 comments:

liyana aziz said...

mak oi kak nana!! nak gelak guling2 tgk gambar binatang dua2 kat atas tu.. wakakakakakak...

Khairul Azmi said...

mcm nana je minat
haha~
enth la..sape yg suka layan benda2 cm gini..
ish!!!

Eciz said...

erk beshnya tengok. lalalala.

KAHKAH

affan said...

pic lucah tu. huhu.
those people yg tengok tu
memang kurang kasih sayang kot.
hehe. :)

KID LEARNS TO FLY™ said...

pergh..lu ni dah nak jadi peganti ariel peterporn ke hape?hahahha

princeduyong said...

hahahaha....nana nana...haha

akmal hacks said...

lu da merosakkan pancaindera gua..

syAzAnA said...

haha. sungguh tak terkata. haha. cool jep kak nana. hehe

+akufobia+ said...

tak mampu,puasa.mampu,kahwin.err.

Bert said...

ahahahaa, humainaih ganasnye..
mmg 18SX punye entry ni

~Ann~ said...

alamak kantoi.. lalalala

xazryx said...

teruk betul berok tu main .tau plak skil2 ny .haha .

era_zierah said...

ade gak erk pic2 org gaji cam ni?
;)

Rina (◕‿◕)✿ said...

haha, apsal main dengan org gaji kua page nana isk isk

Stargone said...

uuu, danger danger.. main video game tembak tembak lagi best. :P

rentan said...

itu kan fitrah manusia...
nak tgk ape yang xblh...

Khairunnisa' said...

How come keywords awak keluar 'words'? Nisa punya keluar 'alamat url', pelik-pelik.

Awak tahu tak kenapa?...

miss lolly a.k.a luvfareda said...

erk.

panassssssssssss

mimi saidi said...

siod jerk pic tu..hehehe.keyword yg pelik2 tu mmg meragukan kan..ngeh3

Nabiel said...

ehhh2..ape tnjuk gmbr2 nie?
hehehhee~
nana..dh wjib kwin nie!lalalala=P

heart~ said...

hehe saje nak perli sape2 yg search keywords tu... padan muka!!! nk sgt tgk kn??? lalala~

haway mutasawwil said...

18sx only nih.sama-sama jaga mata.dari mata jatuh ke hati=)

Khairi said...

amboi nananana... gatai naa...

keywords sesat tu means blog kita tak ada konsentrated keywords. kena buat keywords la tu maknanya hehehe.

keywords sesat mmg kelakar. huhu

donnyien said...

Salam kenal,
baru belajar camne buat Hot keywords.hehe

zulkbo said...

salam..
byk sangat imaginasi
anda tentang sex ni..
taraf wajib di nikahkan
takut bahayaaaa....he he

heart~ said...

@zulkbo...

ni sah tgk pic je ni without baca entry habis...apedaaa~~~

bile mase lak nana imagine pasal sex, pic HAIWAN tu juz google utk kenakan org yg search keywords tu...haihhhh~

try google "animal with spouse" mesti jmpe pic tuh..

my POINT is about the KEYWORDS okey =P

buyat(bebola tomato) said...

hahaha main dengan orang gaji ea...
die tngok cerita alisa kot

soclose2213 said...

wah ramainya pengomen..tajuk bikin panas..jgn marah ya..jln2 suka suki =.=

yoy said...

org utan pun pandai oral?gilak ah..haha
nice entri:)

Sheera Razak said...

I tak faham pasal nuffnang ni hurmm

~sunflower~ said...

tak terasa nak fikir lucah bile bace n3 nie...
tapi rase nak tergelak besar...
kah kah kah...
dalam opis ley la ketawa sdn...