Saturday, July 10, 2010

study membataskn aktiviti berblogging

ececeh nana, mcm yu sorang je student kn??? hehehe...takde la, ekceli nana juz nk bagitau yg sem ni nana dah final sem and pastilah sangatttttttt bizi...hohoho tak dpt la nak update entry slalu mcm cuti baru2 ni, maybe seminggu skali or sebulan sekali or setahun skali baru dpt update kekekeke...

nana bkn mcm blogger2 lain pndai bahagi masa antara stdy n time nk tls blog...well ai ni kan otak tak berapa nk 'lancar' sgt so kena la stdy lebih sket lalalala~~~ poyo je kn??? padahal ramai lg blogger2 yg bijak pndai yg duk stdy kat oversea tuh update blog hari2, istiqomah dlm berblogging ni...ape2 pn, tu terpulangla pada setiap individu, yg PENTING nana ni TAK reti nk bahagikn masa dgn baik...**nk layan family lagi, buah hati lagi, lecturer lagi, kawan2 lagi** besar yu tanggungjawab aii hahahaha wekss!!!

ok la mls nk membebel...juz nk share something dgn korang peristiwa 03 JULAI baru2 ni...simple but really meaningful...biarlah gambar saje yg berbicara k (^_^)



47 comments:

Eciz said...

orang tu da betunang siot. LALALALA

~Ann~ said...

pewitttttttttttt.. aish cepat cepat, adik nak baby!

areleaf said...

awal betol lu sambut raya britney..

Khairul Azmi said...

ape semua ni????
tidakkkkkk...aku x blh terima....
oh nana!!!!

cut!!!!

haha~

Nabiel said...

erk..nana dah btunang?
tp adik blum ag kn?lalala~
nana..time dh keja kang lagi xde mse nk update~

~Mika Darkness~ said...

waah! kak nana dh bertunang... tahniah2! xD

HiGHNeSS FiQ said...

wewiitt..gongxi2..
ni dinghun le..[ntah btol ke x..lupa lak..kalo kawen jiehun]

Daleela said...

tahniah nana... Amboi.. dalam sempat belajar , sempat lagi kene merisik nih...

U r taken dear.

Anonymous said...

bestnyeee....
mmg mcm yg saye nk..
simple lg sng kan nana

Hamzah Ian said...

wah...

AiZ said...

^__^ utamakan study lu... blogging nanti-nantipun takpe.. kalau fail, takpe.. baru blogging pulak.. gagaga ^__^



Aiz latest entry
Kenapa blogger nak bersaing? haishh
Bahaya di tempat yang ade WiFi
jana wang yang terbaru blogger
Kehebatan iklan pada minda kita



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

princeduyong said...

tahniah nana....nanti kad wangi jgn lupa...

akmal hacks said...

disebabkan gua da jarang berblogging.. gua mntk maap awal2 la ea..gua da jarang nk komen entri2 lu... gua tau entri lu rindu kt gua.. ok entri, lepaskan rindu lu skang.. ;p

miss hav0c said...

nanaaaaaaaa, sampai hati kata nak ajak..kata umah da dekat..sampai hati..sampaiiiiiii takmboh kawang ngan nanang..kesok jatung dop ajok..

Khadija said...

Lovely pictures! :)

Ampuan Awang said...

... tahniah ;)

syahira ariff said...

ada cahaya bakal mak mertua di situ
dan seri di wajah si gadis
gambar menafsir segala galanya


hehehe
tahniah
=]

Fontonk said...

same la kite. study2. hehe

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

tahniah2x dah betunang... study pun jangan dilalaikan..hehe

velasrizal said...

wah dah btunang..nti mkn nasi myk jgn lupa jemput tau..

Jersi Baru Liverpool (Away) Musim 2010/2011

ciK LyndaWawa igUana said...

wah..nice2..tahniah=)bgslaa..dah ade org jage ni..hehe

Rozana Razali said...

tahniah nana..

ikoko said...

waaa... bertunang sudah.. congrats ek!

3julai plak tu. huhu.

xazryx said...

da bertunang ?tahniah !

perondajaketbiru74 said...

salam....blaja lagi utama kan? tahniah buat anda....semoga kekal ke jinjang pelamin

ps said...

Selamat bertunang. Memori ceria sepanjang hayat tu. Semester akhir, pentingkan. Selamat berjaya dengan result yang terbaik. Ada kelapangan teruskanlah berblog dan posting. Tentu ada cerita menarik di semester akhir ni dan juga suasana pra-bertunang ni ke yang boleh di kongsi ceritanya. salam berjaya.

BalqisShafiqa said...

salam ziarah.
sama laa, x sangka kan bila study peringkat lebih tinggi lebih sibuk.
sayang dgn blog tp terpaksa berenggang.

+akufobia+ said...

nak tunang dengan dia gak la.

kodok hijau the ghost writer said...

tak payah bahagi bahagi ..belasah jer hahahaha


nota tapak kaki: ada sesuatu yg istimewa utk korang kat belog kodok

Bert said...

study x best, tunang x tau lagi, mcm best jer

Wan Perlis said...

tahniah
bestnya

merlot said...

tahniahhhhh....

mR.sYaH said...

tahniah nana! makin best r blaja nanti.. hahah..

safiyyahosman said...

nana lagi laju dari piya..ahahaha..taniah beb..nih merisik ke tunang trus beb??

aja fighting said...

hehehe congratz laling.. hehe da 2bln da aja xbkk blog nana, smpi psswrd pn lupe..ehehehe

sebelas said...

tahniah bertunang.. :D







http://nomborsebelas.blogspot.com

Fatima A. said...

beautiful pictures!!

tiha said...

wah...dah bertanda ke tuan badan..huhuh

Berita terbaru dari blog saya


Release and shops
Songs : Maher Zain feat Irf - Allahi Allah Kiya Karo
Cinta perlukan pengorbanan..perlu ker..??

noraini azhari said...

congratz kak nana :)

izzah said...

is that u?..great!!! congrat..wedding leh r hntr kad..hehehe

miey said...

PIc yg sengaja bagi suspen..if true..then cingrate sis..hope everything will be merrier.

miss nana said...

wewiiit.. wah3. tahniah. tahniah

liyana aziz said...

sis, yana tau agak lambat wish, sebab baru perasan lama dah x jalan sini..
nway, congrates! semoga bahagia ke akhir hayat k... =) happy for both of you..

afiqaiman said...

baru je sampai blog ni dah dikejutkan ngan peristiwa pertunangan..tidak!!!

HoneyBeez said...

bertunang k kene risik n??? lau bertunang biase cm nk nikah.. xpew2.. congratz ek =)

Eizny Ejan said...

so simple lol.. hehe btw slmt berbahgia ea.. =)

nORmAL said...

Salam perkenalan...

Tahniah ats pertunangan to..
semoga berkekalan ...