Tuesday, September 28, 2010

NANA kembali macam chipsmore...lalala~



hai ols...wah2 lame betol ai menyepi, last tulis blog 10 julai haritu...well, ai kan bz kalahkan PM bajet takde masa langsung nk update blog...kekekeke~ pagi ni tibe2 rase nk update blog coz umah ai TAKDE AIR...huwaaaaa boleh imagine tak cmne perut I ni tgh memulas-mulas tahan nak BER_K <---sila isikan tempat kosong....ewww mmg dasar pengotor u ni nyah! ekceli ni update express utk peminat2 ai di luar sane yg dah lme rindu dgn ai **bajet artis sekejap** padahal dah takde org jenguk blog u kot nana, jgn nk terlebih perasan okey! pape pon lps ni taktau la bile pulak nk update blog, dah takleh nk update slalu mcm dulu sbb "penyakit M" sedang menguasi diri ai, sob sob sob :( tolong doakan ai sembuh dr penyakit tu k...kikikikikiki~


ok la nk stop kat sini dlu....opssss oleh sbb raya sebulan, so nana nk amek kesempatan nk mintak maaf byk2 if ade terkasar bahasa, terlepas cakap, terrrrrmengumpat or ape2 je la yg sewaktu dengannye...pssst berat ai 56kg tau sejak raya ni...hahaha


ai sgt2 rindukan geng2 blogger especially adik ann, geng2 jahat (i'm still britney okey), geng2 yg slalu chat dgn ai dlu...huwaaaa miss them sooo much!




my fav pic of raya...a bit pale, but i like! kekeke




spaghetti in da making~ heeee

11 comments:

~Mika Darkness~ said...

lm dh Kak Nana x muncul2 kat blog... akhirnye muncul gak. xD
sedapnye mkn spaghetti... ^^

safiyyahosman said...

ayok sis.lama xupdate blogkan..hihihihhi

Rozana Razali said...

selamat kembali berblogging.. =))

izzah said...

selamat kembali berblogging kak nana...:)

Anastasia Ann said...

cam tau tau je adik ann asyik usha blog tak update.. uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~!

HiGHNeSS FiQ said...

uisshh..
mmg pn sgt2 bz nih, xupdate blog..
btw, slamat mkn spageti..
lps nih bt lasagna plak~

nk tgk setem 60sen, jom jogging ke blog Fiq..;)

akmal hacks said...

gua dah telupe name adik lu la brit.. hahah

Nabiel said...

miahahahaha~
at last!!nana is back!hehehe..=P

liyana aziz said...

kenapa lama menghilang?? =(

nEedYbOy said...

tambah cun

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

nak gak spageti!



btw..

visit n do folo me yeah~

http://owlkieranaa.blogspot.com/

tq~