Saturday, July 10, 2010

study membataskn aktiviti berblogging

ececeh nana, mcm yu sorang je student kn??? hehehe...takde la, ekceli nana juz nk bagitau yg sem ni nana dah final sem and pastilah sangatttttttt bizi...hohoho tak dpt la nak update entry slalu mcm cuti baru2 ni, maybe seminggu skali or sebulan sekali or setahun skali baru dpt update kekekeke...

nana bkn mcm blogger2 lain pndai bahagi masa antara stdy n time nk tls blog...well ai ni kan otak tak berapa nk 'lancar' sgt so kena la stdy lebih sket lalalala~~~ poyo je kn??? padahal ramai lg blogger2 yg bijak pndai yg duk stdy kat oversea tuh update blog hari2, istiqomah dlm berblogging ni...ape2 pn, tu terpulangla pada setiap individu, yg PENTING nana ni TAK reti nk bahagikn masa dgn baik...**nk layan family lagi, buah hati lagi, lecturer lagi, kawan2 lagi** besar yu tanggungjawab aii hahahaha wekss!!!

ok la mls nk membebel...juz nk share something dgn korang peristiwa 03 JULAI baru2 ni...simple but really meaningful...biarlah gambar saje yg berbicara k (^_^)