Monday, February 21, 2011

D.I.Y personalized tag

hye ols~~~ today nak share pasal D.I.Y personalized tag...ops actually ai buat kat sini tapi benda tu takbuleh nak save...so ai pon print screen n paste dlm paint...kekekeke~ so u ols blh create tq tag or whatever u like kat situ...kat bawah ni ape yg ai da try buat, best jugak layan benda ni hehehe...slamat mencuba :)







13 comments:

lovelyadibah said...

yay!nk save the date leh??haha~...[walaupun nie post pasal tag,jadi post save the date plak] :P

~ NANA ~ said...

boleh je dear :) kekeke~

cik syahira (a soldier's gf) said...

assalamualaikum nana.

YEAY! tarikh kita sama la~~~ tahniah, untuk kamu. moga kalian bahagia dunia dan akhirat ye. amin.

p/s: saya baru nak engaged. hihi

Cik Mira said...

~nice!
suka yg no.2 & last tuh.

~ NANA ~ said...

cik syahira: yeke??? alaaa x dpt la u dtg wedding i nnti...kekeke...btw semoga berbahagia utk u jugak :)

cik mira: semua tu i saje main2 je...tq taq order yg dh siap je...hahaha

elle's laaa~ said...

wahh... mcm best je... hihi.. thanks nana for sharing this.. harus cube ni!! huhu

asha said...

^_^...suka tengok yang no 2..hehe..nape x diy jer nana...hehehe

~ NANA ~ said...

elle: try okey :)

asha: mula2 i dh print, but my mom ckp hantar kedai je la coz ssh je nak potong sendiri nnti...kekeke...btw kat kdai tu blh bg soft copy cmni :)

iDa said...

best nye benda ni...byk yg comel2...tp i dah tempah dah sticker i...xpe...i simpan utk adik i nnt..hehehe...btw thnx 4 sharing =D

~mspija~ said...

hye!! 1st comment dr sy..coz baru tjumpe blog u. we sharing the same lovely date la.. eheh.. i follow!

Anonymous said...

sy da try buat tapi dia ada background logo,,, mcm mana nk buang benda alah tu? boleh bg tutorial x?

anna maria said...

nana mmg kreatif tak hengat kan! suke sgt bce blog nih!

lea said...

nk minta tlg ajar bt personalised tags tu (dr basic)blh x?