Wednesday, February 9, 2011

D.I.Y Quilling...cantiknyeeee~

hai ols~ hari ni nak share pasal quilled...eh betol ke nama dia camtu??? hahaha lamtak la~ btw ai suke pulak tengok benda alah ni...cantik, kretif, and yg paling penting ai dah ade idea nak decorate guestbook ai camne nanti...jeng jeng jeng~

kat bawah ni idea2 nak buat camne...nampak rumit tapi kalo tahu caranya mudah la kot...kat bawah tu ai ade share video camne nak buat...selamat mencuba (^_^)


nice kan colorful camni?



yg camni lawa if nak hias kat guestbook



ni cantik if letak bahagian atas wedding card...heee~


haaaa yg ni sgt sarat!!! mamtik la nak buat byk2 camni...hoho~


dlm frame pon boleh buat kn??? ngeee~



NI VIDEO CARA2 NAK BUAT:


8 comments:

areziela said...

kawen jgn lupe jemput taw...............=)

R-YuzSha said...

thanks for the idea... sangat cantik...

dyn said...

best idea ni, santikkk!

Cik Mira said...

kreatip!

Kegembiraan yang Ikhlas said...

cntiknye!!!!!!!...
u, i nk tny...
cmne u tukar font comey cmni..
pastu cmne u bleh tukar kaler2 die dalam 1 post yg same???...
pliz shout at my blog k...tQ

kitakesitu said...

nice sangat!thanks 4 sharing =)

~ NANA ~ said...

buat benda ni kna byk sabar....so gud luck ols!

aizu's life said...

salam..

ala, tomeynyee.. cm nk wt.. ek.. mampukah saye?? huhu

hm.. mgkn sy sangat2 ketinggalan bout die..

anyway, thanx dear.. sharin is caring ;)