Monday, February 7, 2011

~ idea bilik pengantin ~

EDIT : MY BRIDAL ROOM [LINK]

okey skarang ni ai duk sibuk2 pk nak decorate bilik pengantin camne...bilik kena la selesa n cantek kan coz bilik tu nak pakai utk malam pertama...hiasan tu mestilah yg boleh naikkan mood dan aura pengantin **okey gatal**

kikikiki jom kite cedok2 sket idea daripada org lain...pic yg i letak ni semua my taste so taktau la kena atau tak dgn taste u all kan? hehe...layan~~


haaaaaaa for my wedding, i'll choose this color...since ai nak kaler gold, so ai akan buat ala2 camni la...juz tambah sket fresh flower kat kanan n kiri kepala katil...and of coz la bunga CALLA LILY yg ai nak pakaiii...hehehe...if u all nak tahu, ai lagi suke yg simple camni drp bilik pengantin yg sarat dgn bunga2...rimas tengok...hehe



OMG! actually for the first time ai tgk pic ni, ai dah betol2 jatuh chenta! tapi kaler camni tak sesuai pulak dgn theme wedding ai nnti...serius ai rase combination warna ni sangatttt moden n sweet!!! takpe2 nnti wedding adik ai next time, ai nak paksa dia buat theme camni...jahat tak??? **aku kan kakak** ngeee~


ai ni penggemar warna pink sbnrnye, semua benda nak pink kalo kat umah tu *opss* tp bila bab kawen kurang suke pulak kaler pink, bkn tak cantik tp ntahla...hihihi...pink nmpk sweet n soft gitu tp to be honest ai TAK SUKE my future husband pakai baju kaler pink!!! hahaha tak sesuai dgn badan dia yg berketak2 tu...lalala~



kaler gold pastel camni pon ai suke...will think nak buat camni or yg first tadi...hehehe...yg ni nampak lagi simple kan??? warna dia pon nampak lg cool kot ~(^_^)~

EDIT : MY BRIDAL ROOM [LINK]

8 comments:

lovelyadibah said...

aah kan..dba pun minat pink:)xterpikir pink xsesuai dgn bilik pengantin kan kan?

haiyoh..nana gatal!hehe

ElyaElmo said...

elya pulak suke putih...
nk pilih semua putih.mama tak setuju.
cepat kotor katanya!haihhh

MikaVKlover said...

if you're asking me, i will choose the first one up there.
sbb Mika suke sgt die nyer colour, n reka bntuk die tu, nmpk mcm Royal theme la... cantik. :D

yUmIe said...

sye pn sme cm elya..ske putih tp ayh lak yg xsetuju.haha..sudahnye caca marba je.ekeke.

anaztasias nora aira said...

hiii salam kenal. jom exchange link :)

warna gold buat nampak klasik :)

ciK LyndaWawa igUana said...

saya pun nak berangan jugak!!!!!=]

zahiril adzim said...

ape yg best sgt ngan kawen ni aku xtahu..


iskisk

~ NANA ~ said...

lovelydibah: pink sgt sweet n kena dgn naluri perempuan kn? :)

elyaelmo: i love combination pink+white...ngeee~

mika: kak nana pon suke yg tuuuuu

yumie: hehe xpe caca merba pon jnji cun

anaztasia: gold nmpk mewah :P

cik lynda: jom2 berangan same2...heeee~

zahiril adzim: perghh nama asyik bertukar je...eleh lu pon same x sbr nk kawen kn? hahaha