Friday, March 4, 2011

my D.I.Y : candy cone

hi ols~ hari ni ai nak share my DIY iaitu CANDY CONE....simple je buat benda ni tapi nak tunjuk jugak!!! hahaha

first u ols potong kertas warna bentuk square mcm kat atas tu...saiz ikot suke u ols la kan nak besar camne...

lipat kertas tu camni then gamkan dia...senang kan?? hihi

so jadi la bentuk dia camni...cute je cone ni, besar tapak tgn je...

ni contoh decoration....for my wedding of coz la LAIN daripada pic kat atas tu...huduh bebeno wrap dgn plastik camtu je kan??? kekeke btw pic tu nak bg u ols idea je...ai yakin B2B mesti sangat banyak idea gila2 kan??? :P

EDIT: ni la rupanya masa wedding hari tu

9 comments:

tqahmisdar said...

nice.. hehe

cik tie@ibtisam said...

rajinnye nana DIY~~~
semangat B2B~!

ciK LyndaWawa igUana said...

wah..buat sendiri..rajinnye..=]

fiziesss said...

wah, ringkas n kreatif..

~ NANA ~ said...

hihik...B2B mmg camtu kan :P

Anonymous said...

eh kretifnye u

.::Lynn::. said...

cantik.plastik tu beli kat mana?

~ NANA ~ said...

plastik yg wrap cone tu ke? actually tu plastik pembalut buku adik i...kekekeke

cheQmOomOo said...

weee mcm besh !