Thursday, February 17, 2011

nak pakai veil camni boley??? ngeee~

hai ols...skrg ni ai duk sibuk2 design my veil for akad nikah n sanding...juz terfikir nk buat veil yg lain dari yg lain...btw ai tak bagitau lagi my mom...dia bukan suke design yg pelik2....kekekeke~


juz terfikir nak pakai camni time potong kek nanti...hehe...comel x??? ke nampak pelik??? hahaha


yg ni pon sweet kan??? eeeee suka la veil camni...rase mcm dlm fairy tale gitu...


haaaa yg ni kalo ai pakai confirm lain dari yg lain...tp nak D.I.Y yg ni mcm tak gheti jer...heeee~


chop!!! nak pakai veil camni time sanding blh x??? so xyah dah pakai crown...bunga2 gitu...**apesal la ai ni tibe2 jadi mek bunga**


(all pic credit to google)



12 comments:

kitakesitu said...

veil yang berombak-ombak tu i like...yg buh bunga tu pun sama,tak yah pakai crown kan,da latest macam ayu raudhah pakai tu.hee.good entry =)

asha said...

:)...suka viel yang berombak-ombak..lain dari yang lain tapi macam style selendang ombak jer..hehehe

i.b.t.i.s.a.m~ said...

suke veil yg penuh bunga 2, sgt unik~~!
gud luck...

CIK CIRA said...

veil y berombak tu cntik

Nabiel said...

wahhh~suwett2~hehehe
nana..jgn lupe jmput naaa..=)

~ NANA ~ said...

kitakesitu: i tgh berusaha nak buat veil tu camne...mcm complicated jer...hihik...yg bunga2 tu rasanye dah tahu nak buat camne :P

asha: susah2 sgt pakai shawl ombak je la kan??? hehe

ibtisam: tq :)

cik cira: lain dari yg lain kn? hehe

~ NANA ~ said...

nabiel: nana ke yg sweet??? hhahahaha...insyaAllah blogger akan dijemput nnti :)

elle's laaa~ said...

yang last tu cantekkkk !!!!!! heeee ;)

MikaVKlover said...

uhm... Mika pilih yg second. ala2 fairytale tu. huhu... n make it long at the back. must be really beautiful and makes you look like a princess. (^ω^)

nORmAL said...

salam akak...

heheh saya suka viel yang berombak2 to cantik la... pape pon akak pakai tetak cantik...

lovelyadibah said...

kalo nk vote no 2 ok x??hehe~..mesti comel je nana..:)

btw,i ada tag u dalam contest!:)jom join sayang!

~ NANA ~ said...

elle: yg last tu comel kn??? tapi kalo i pakai mesti x comel...haha

mika: yg tu terfikir nk pakai time potong cake...ngee~

lovelydibah: wahh nnti i tgk k ape benda yg u tag tu :)