Thursday, March 31, 2011

alaaaa plz nak tuka!!! nak tuka!!!

hai ols~ huwaaaa ai nak bagitau ni....tibe2 ai rase nak change design pelamin ai yg hari tu coz ai jumpe design lain yg ai berkenan pulak....design yang camne??? of coz la design yang takde panel (cetz berjuta kali nak mention *bosan dah denga*)....kekeke~ TAPI wedding planner ai cakap 3 months before wedding try elakkan tuka design coz akan menyulitkan kerja diorang nanti....wedding ai tinggal lebih kurang DUA bulan je lagi, so camne ni???


ni pelamin hunny madu, nas great idea (NGI) yg buat...ouchhh ai suke dais yg simply gorgeous camni....ai want!!! ai want!!!


omaigod!!! pelamin ni pon ai adore sangatttttt....pelamin ni dia buat dlm umah, so sgt sesuai la dalam umah ai nanti...eeeeeeeeei sukanye banyak2 bunga camni **rasa mcm dalam taman je**...pelamin ni dicky d'fabulous yg buat...

oh my WP, plz give me a chance to change my previous dais!!! arghhhh nak tuka nak tuka nak tuka jugakkk!!! SELAGI TAK KAWEN, SELAGI TU ADA JE BENDA NAK TUKA & TAK PUAS HATI....ngeee~

psssst~ BESOK ai akan trun KL lagi...kali ni utk fitting my baju sanding yg dh siap jahit (yahooooooooooo TAPI peyut muncit ni mane nk sorok????) and ai akan discuss balik dgn WP ai utk tuka design pelamin tu...ai sgt mengharap dpt tuka huhu... wish me luck okeyh laling~

21 comments:

malynd_anggun said...

gud luck laling!!! :)

♥ Kasut Pink ♥ said...

hunny madu punye dais mmg chantik sgt... 2 bulan boleh lg kot.. jom doakan same2 utk nana...

asha said...

hehehe..nana rambang mata dah yer..cepat pujuk WP nana.:)

~mspija~ said...

heheh//so funny..mesti pening WP u. eheh. x per,usaha tangga kejayaan. u pay them rite? ehhe..selamat berjaya n jgn lupe post title berjaya tukar atau tidak. eheheh

e k i n ♥ y u s r i said...

i wish u luck nana
hehehe

~ NANA ~ said...

tq :)

*hugs*

iedaNoor said...

selamat berjaya nana!!!

Nadya Zahid said...

gud luck..mmg cantik plamin yg u nak tu..simple yet so classy :)

tqahmisdar said...

cantik.. gudluck nana.. hehe

"cikkin" said...

all the best nana!! chaiyuk!! =)

Adawiyah A.Halim said...

bole nye tukar...try dlu..heee =)

cheQmOomOo said...

huhuhu gudluck!!!

~ mizzAmy ~ said...

bincang baik2 dengan WP. insya-Allah dia akan buat yg terbaik. nanti update yer pasal baju nikah. ;)

eyanne said...

tya dulu bleh tuka ke x..hrp2 bleh la :) Gud Luck!

veesakura said...

nana: yg 1st tu best lerrrrrr. tukar2x!! hihihihi

~ NANA ~ said...

dup dap dup dap nak jumpe WP esok...thanks all for the wishes!!! (^_^)

poyaty said...

yup, mari katakan iye pd pelamin simple dan cantik. ala WP ni kan awk pengantin. bride is always right. bg je la tuka. hehe

miss hav0c said...

mung ni nanang..tuko sokmo hahaha..jgn tuko psgn dah..ooopppsss

eidA said...

berjaya x???hee..its a lovely dais..=)

~ NANA ~ said...

alhamdulillah berjaya tuka....tp bkn design mcm kat atas tu, lagi simple dari pic kat atas tu....kekekeke

nida-razak said...

waaa...mmg cntik..ske pelamin yg second tu..yup..nida pon xske pelamin yg ada panle..xmau..xmau..bowsan da kan...da berjaya pjuk WP nana untk tukar pelamin ye..hehe..bgus2..mesti berseri2 nana nti atas pelamin idaman..=)