Wednesday, March 23, 2011

Cardigan Wedding Dress

Hai ols~ waaaa malasnye ai nak keje hari ni **curi tulang sket tulis blog kekeke** today ai juz nak share about cardigan yg dipakai dgn dress....tujuannye supaya takde la nampak sexy sgt or nampak ketiak hitam kan??? hahaha jahat mulut yu nana~ ai sebenarnye tgh cari fashion cardigan yg sesuai utk ai pakai dgn gown tym potong kek nanti...

ouch ai sgt suka rambu ramba yg kat hujung lengan tu...sgt vogue okey...tp dress ni still nampak sexy la even pakai cardigan pon hihihihi...


cardigan ni pulak too simple...me dont like it coz nampak macam murah je *harga murah takpe asalkan nampak ade class gitu*


OMG!!! this one ai sangattt adore....cardigan tu cantek coz dia tutup bahagian dada...but one thing i dont like is the train...hihik train dia tak cukup panjang & kembang sangat la pulak...psttt ai ni gemok pendek so NO NO NO utk kain kembang...


yang ni ai rase sgt sesuai utk ai pakai nanti....i'd love to have sumthing simple but gorgeous...if ai design gown ai camni nanti, confirm ai akan nampak kurus & tinggi ngeeeee~ TAPI...bile ai nak pegi tempah ni??? tinggal dua bulan je lagi ni...huwaaaaaaaaaaaaaaaa if tak sempat kna sewa or beli yg ready made la jawabnye *takmo takmo*

(all pic credit to google)

15 comments:

cikFM said...

eh u gemuk ke? xlah.. tgk gmbr ok je cute... cantik kan yg no 3 tu tp tu la mcm kembang sgt la plak

malynd_anggun said...

love it!!!

anyway, tagged u dear...

http://stroberidancokelat.blogspot.com/2011/03/5-perkara.html#comments

MikaYJShipper said...

love the third one. so gorgeous! mcm princess punye gaun gitu~~ XD

liyanaziz said...

semua tempah ke kak? t boleh simpan utk anak cucu.. hehehehehehhe

"cikkin" said...

u gemok..hohoo..x nmpak pon..
eyh..tpi yg last tu mmg menarik..mesti cantik u pkai nnti..=)

elle's laaa~ said...

NANA, nak gaun yang second last tuuuuuu.... eeee, cantek nye.......

tqahmisdar said...

i suke yg last skali tu.. serius cantik sgt!

~ NANA ~ said...

cikFM: i dah gemok skrg :(

malynd: okey nanti i buat tag tu okey :)

mika: kan??? tp kak nana x sesuai kembang2 camtu coz badan mmg dh kembang...ngeee~

yana: yup semua akak tempah coz xmo sama design dgn org lain...haha

cikkin: agak chubby skrg ni :( yg last tu if pakai sure nampak kurus...hihik

elle: jom2 kite g beli...hihik

tqah: kan??? simple but gojes kan? hehe

veesakura said...

heart da last one dear!! lawanya!!!

nur anis said...

wow...semua cantik-catik...teringin nak pakai..dapat try pun jadi la..huhu

R-YuzSha said...

sangat gorgeousla... I like it...

alia said...

yes saye pown suke yang last tu

~ NANA ~ said...

veesakura: me too :)

nu anis: jom pegi butik pengantin try pakai...ngee~

r-yuzsha: mmg gejus :P

alia: suka jugak..hehe

eyanne said...

suka yg last jgk! =)

cikFM said...

kat butik pengantin mane yg ade baju2 gojes cam ni erk? nak g try jugak... sukeeee...(tah sesuai ke x.. huhu)