Wednesday, March 2, 2011

entry khas buat MOHD FAHMY

ececeh siap ade entry khas gitu **poyo** padahal si buah hati ni jarang tgk blog, apatah lg nak comment kekekeke....takpe la, juz nak tunjuk baju yg ai suke if si dia pakai time sanding nanti...kain dah beli tp dia tak hantar2 lagi kat tailor...


(pic credit to arma couture)

my dear...if u read this, i want u to wear like that...simple n nampak segak gitu...kan kan kan??? hihik ai tak prefer pengantin lelaki pakai baju yg mcm ala-ala pendekar tu...ai suke sumthing yg nampak simple n kemas camni coz my pelamin nanti pon ai design sangattt la simple...so sesuai la kan pelamin simple + baju pon simple...hehehehe...but plz JANGAN pakai mcm kat bawah ni okey...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
larikkkkk kalo tgk pengantin pakai camni...hohoho~


.
btw b, i juz wanna let u know that i do really miss u!!! can't wait to be by your side (^_^)

12 comments:

asha said...

eheheh..wow,seksi nyer baju yang 2nd tu,hehehe.

nuyuEna said...

sweet..mst encik syg u bace jap ag..

LyA SaFaR said...

tergelak lya tgk pic lelaki tu..yg sexy mexi..hhaahhahha....neway dah link kmau kat cni taw..lalala

http://syurgacintalya.blogspot.com/

lovelyadibah said...

wow~..mmg xkan bagi my b pakai yang second 2..wooo..

nana,dba pun mmg heart gmbr yang 1st 2..nmpk sangat segak!

tqahmisdar said...

so sweet.. hehe

iena_mieyna ^^ said...

sweet sgt..=) moga berbahagia selalu...

~ NANA ~ said...

asha: mcm nk tunjuk body je kan? haha

nuyu: hihik thanks...xtau la dia bc ke x

lya: sexy kan??? hahaha

lovelyadibah: i suke sgt baju tu...nmpk smart kn??? hihik

tqahmisdar: tq :)

iena: thanks :) amin~

elle's laaa~ said...

ha ha ha ha ha... kelako la pengantin yg second last tuu.. badan tanak cam "taff" gile lak kan ... huhuhu .. btw nana, cantek baju lelaki yg firts tuu.. really inspired to me... tapi tunang dah hanto kain ... hmmm ... :)

Gnie SimplyStyleShop said...

hahaha lawak picture pengantin tayang muscle..

do visit me back eh
http://sabar-jelah.blogspot.com

~ NANA ~ said...

hahaha tau takpe :P

Zaza said...

haha! smart la groom tuh!

~ NANA ~ said...

hahaha takot ade la :P