Tuesday, March 1, 2011

i found cute stuff at SSF

hai ols~ time ai turun KL hari tu sempat jugak ai singgah SSF dgn my mom utk cari bekas telur...alhamdulillah ai jumpe bekas telur yg dicari and cepat2 beli coz kedai dah nak tutup...ngeeeee~ so ai nak share dgn B2B ape yg ai dah jumpe kat SSF...


bekas ni cantek n nampak exclusive kan??? ai rase sgt sesuai if u ols nak bagi kat tetamu VIP...bekas ni blh muat 4 biji ferrero rocher kot...harga RM 23


glass ni pulak ai rase sgt sesuai if u ols letak potpuri...class kau nyah!!! range harga dia RM 7 to RM 15...


siput kerang ni comel sgt...sesuai utk wedding yg buat kat pantai or beach theme...harga tak hengat...haha


OMG!!! actly ai suke sgt2 box ni, sangatttt cute okey~ but my mom pulak tak suka, katanya tak nampak mewah hukhukhuk...box ni cute je, besar tapak tgn ai je **tgn ai besar** harga RM8 utk yg dah siap deco camni...yg belum deco RM24/packet (ade 6 pcs rasanye)...


ni pon comel kan??? satu bekas ni blh muat muffin+gula2....harga tak ingt jugak...ngeee~


box camni sgt sesuai if u ols nak letak barang2 hantaran...harga tgk sendiri kat tag tu okey kekeke...soooo sweet n nampk english style gitu...


ai suke bekas telur ni, nampk exclusive dgn bunga2 kristal tu...bentuk dia pulak mcm cawan dlm cerita beauty and the beast *okey takde kaitan*...harga dh siap deco camni RM17, yg tak siap deco RM10 if tak silap...


ni pulak lebih kurang mcm cawan kat atas tu je tapi ni bentuk swan...cantekkkkk~ harga pon same macam kat atas tu...

so camne??? ade yg u ols berkenan x??? hihi...dlm byk2 pic kat atas tu, ade TIGA jenis yg ai beli utk bagi kat tetamu...haaaa teka cepat yg mane :P

12 comments:

kitakesitu said...

masuk ssf memang buat kita gila.haha.cantik secantik harganya...huhu. i teka u beli tempat letak potpurri, box hantaran ngan bekas telur tu.hee main teka-teka lak ye =p

LyA SaFaR said...

uuuuu...cantekkkk gile sumenyer....hahhaha..

Miss Tatie said...

nana, nana orang terengganu kan? nak minta tolong lah

~ NANA ~ said...

kitakesitu: ade satu je yg u teka betol...kekeke

lya safar: mmg cantek n berbaloi2 kalo beli..hihik

miss tatie: yup org ganu :) anything juz email me okey

asha said...

salam nana..
ssf kat belah mana?almaklumlah saya kan orang meow..kuching swk.hehe
saya pegi kl 4 mac ni dengan SIL.hehhe...

..L.Y.A.N.A.. said...

dear nana..somel giler yg ala2 bakul tuh utuk bubuh mufin n gula2...mau..mau..mau... bape ek hrga tuh..?

~ NANA ~ said...

asha: ssf kat KL merata2 ade...hehe...tp i pegi kat puchong

lyana: alaaa lupe la harga dia...huhuk

tqahmisdar said...

i suka yang box u suke tu.. comel!

lovelyadibah said...

nk teka!1,2 dan 5..heeee~

wah..orang terengganu~..jauh 2:)

Cik Mira said...

yg swan tuh comel!
cik mira teka gambar no.1, 5 & 8 hehe

~ NANA ~ said...

tqahmisdar: comel kan??? tp my mom tak berkenan so xleh nak kata ape la kan? hihik

lovelyadibah: tetttt salah!!! sila cuba lg :P

cik mira: ade 2 yg betol...hihik

anaztasias nora aira said...

sukanyaaaaaaaaaaaaaaa ssf. ada sesuai untuk candy buffet nora huaaaaaaaaaaaaaaa love3x