Wednesday, March 9, 2011

idea tudung akad nikah

hai ols~ puas ai pikir nak pakai tudung camne time akad nikah nanti...i plan taknak pakai crown time akad nikah & mula-mula terfikir juz nak letak kerawang yang macam tempurung tu je atas tudung **erk taktau nak describe camne benda tu** last2 ai jumpe kat facebook ade fashion tudung yg ai sangat berkenan..macam kat bawah ni ha.....

simple kan??? ai ingt nak pakai camni je time akad nikah nanti...if u ols taknak nampak leher, u ols boleh la pakai dgn inner neck...mesti cantik :)


maka tanpa membuang masa tetapi membuang duit, ai pon beli la online tudung camtu kat empunya tuan yg pakai....dia jahit sendiri rupanye....kat atas tu tudung yg ai beli....sgt sesuai dgn theme akad nikah ai nanti white+silver.....sape2 nak order kat dia, boleh pegi kat link ni....harga sangat berpatutan :)

18 comments:

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

super duper chantek! I pon nak pakai tudung ala2 gini sbb senang suami nak cium dahi nnt..awwww... ;P

iedaNoor said...

dua-dua cantik :)
nnt takde la senget2 kepala, mulut jd muncong time nk kiss dahikn..ahakk :p

i'zura said...

wahh cntik bangat veil itu...nice to see nice to wear hehe..tq for ur info:)

asha said...

kasut pink~betul2.

nana~cantek.x rugi awak beli.saya pon tengah pening pikir tudung untuk akad nikah.memang target nak guna selendang jer tapi plain sangan ler selendang saya,tengah berusaha nak jahit manik kat selendang tapi...still pending.huahua

~ NANA ~ said...

kasut pink: goges kan? i mula2 tgk trus berkenan n trus order sbb takot habis stock...kekeke~

iedanoor: mmg tu pon niat i...hihihik...susah kan nk cium dahi if pakai tudung keras?

i'zura: dear...ni bkn veil...ni ala2 mcm tudung siti tapi tampal dgn lace...hihi

asha: wahhh rajinnye dia nak menjahit...gud luck k :)

AIN said...

NANA,
CANTINYE TUDUNG AWAK BELI TU
HUWAAA NAK JUGAK

tqahmisdar said...

nana! cantik sgt! =D

elle's laaa~ said...

waaaaaa... cantek!!!! thanks nana for this info... kite pong minat juge tau tudung mcm ni kalo nak wat nikaah.. alahaiiii... jatuh cinte sudah... hehehe :D

Budu Masin said...

masih tak percaya yg nana dah nak kawin..fuh3
tak mimpi kan??

ElyaElmo said...

elya punn tk settle lagi pasal tudung nikah....aduhh!~

~ NANA ~ said...

ain: if suke beli la jugak...ngeee~

tqahmisdar: cantek kan? :)

elle: order cepat2 dear :)

budu masin: tolonglah percaya :P

elya: cepat2 settle...30 hari x lame dah tu :P

cheq sue dieyha said...

nana tengok dlm facebook kn?memang cantik pakai yg ni,x payah crown n veil ag.sue ari2 pn x pkai crown pn,juz veil n tudung je.pe2 pn,cantekk...cayalah.

Q said...

Ala2 siti nurhaliza gtu...tapi labuh..hihih like!!

asha said...

:).saya dh tengok fb akak ni.memang menggoda mata la nana.saya nak order kat akak ni jer lah.huahua..

~ NANA ~ said...

cheq sue: yup dlm fb...berkenan sungguh fashion tudung camtu :)

q: kan? :)

asha: beli, jgn x beli...hihik

mizzura said...

personal facebook ke tu...camner nak tengok design2 dia..saya malas nak add fb dia.. :-(

dilla said...

Berapa kalau tudung mcm ni ye? Mcm mana nak order? Apa fb dia? Saya dilla...

dilla said...

Tolong email saya mcm mana nak order tudung nikah yg mcm ni? Berapa ye? Saya nak colour putih kebiru2an...ni email saya cahaya1956@gmail.com sebab saya belum ada tudung untuk akad nikah lagi..saya akad nikah bulan 9 tahun ni