Sunday, March 6, 2011

kasut pengantin saye...lalala~

fening fening fening...nak cari kasut yg sesuai pon susah kn??? hihi...if google pic, byk je yg berkenan TAPI nak cari kat mane kasut yg ai berkenan tu???


suke sgt heels ni...ader butterfly gitu, colour silver ni nampak sgt gojes okey...agak2 butterfly tu blh DIY tak???


aloooo chumilnye yg ni...pink gitu!!! dah mcm ala-ala kasut Cinderella kan??? tapi takot la nak pakai heel yg halus camni, kang tersungkur malu cik abg ai nanti...ai jenis taktau malu takpe la :P



yg ni pon ai suke...rasanye bunga2 tu blh DIY je *bajet pandai buat*


ni pulak kasut yg dah sedia ade kat rumah ai...if pakai polkadot camni okey ke??? tapi nampak comel jugak kan if ai pakai??? hihihihi

14 comments:

liyanaziz said...

cuba tengok baju kak nana dulu, kalau sesuai carry on hokeyh.. ehehehehehehe

Cik Mira said...

i sgt suka kasut yg ada rama2 tuh. ^____^

cik syahira (a soldier's gf) said...

assalamualaikum nana,

polka dot tu cantik la dear. kalau saya dah tak cari lain dah. haha!

ms.comey said...
This comment has been removed by the author.
ms.comey said...

yg butterfly tu rasanya u bleh ltk brooch yg bentuk butterfly.bayak kt kedai yg murah n cantek
http://mrrightvsmsalwaysright.blogspot.com/

tqahmisdar said...

i suke yg 1st!

Anonymous said...

hye.

your heels tu dah cantek okey

~ NANA ~ said...

yg butterfly tu mmg cantek kn??? polkadot tu xtau la sesuai ke tak dgn my wedding dress yg kaler gold..hihik

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

OMG, jatuh chenta golek2 tgk kasut pink tu.. mmg nk cari nikah pink tp x jmpe yg berkenan lg...

cikFM said...

butterfly tu cantik... putih tu pon cantik... polkadot tu pon cantik... tp baju kale ape? masuk x dgn baju ?? kalau masuk proceed je.. cantik dah tu.. :)

Dia.Honey said...

yg rama2 tu leh je DIY carik kerongsang butterfly..nak comel buat ladybird hahhahaha

Anonymous said...

mana nak cari kasut yg warna pink tu..?

~sunflower~ said...

sunflower suke dgn kasut yg ada butterfly...
mmg minat dengan butterfly sebenarnyer...
kl dapat cari kasut tue bagitau cik sunflower ekk

ctmz said...

salam, i pn tgh cari2 gak kst pngtn ni.. sume canteq kan..? kalau la dpt bli trus mllui on9 kan best.. =) huhhu~

http://the-red-heart.blogspot.com/