Monday, March 28, 2011

kenapa tak PINK????

hai ols~ ramai pulak my fren tanya kenapa wedding theme tak buat PINK + WHITE??? ofcoz diorang tahu ai ni memang gilakan pink tapi tuptup theme utk wedding nanti GOLD + RED + WHITE....haaa jom tgk dulu bukti yg ai mmg gemarkan pink ngeeee~


my bedroom...pink putih memang lena ai tido atas tu malam2 haha...btw bilik pengantin nanti bukan bilik ni okey coz bilik ni kat tingkat atas (susah pulak kan org nak naik jenguk)

tak cukup dgn bilik pink, barang-barang pon mesti PINK okey~ haaaa hanger ai dalam almari pon semua kaler pink *malas nak amek gamba tunjukkan bukti*

owh camera kesayanganku!!! PINK jugak yu~ hehe

hehek penimbang pon nak kaler pink **memang obses giler dgn pink** hari-hari ai naik atas penimbang ni mengharapkan berat akan turun...huhuhu malangnya makin naik!!!


okey menjawab soalan kenapa tak buat wedding theme nanti kaler pink:
1) tak suka tgk fahmy(cik abg ai la) pakai kaler pink *tak shesuai ler dgn body dia tu*
2) dulu berangan nak buat pink+grey utk tunang tp malangnya kami tak bertunang (lepas risik trus plan nak kawen)
3) kaler pink tak sesuai dgn kaler cat dalam umah ai (pelamin dlm umah je nanti)
4) my mom cakap kaler GOLD akan nmpk exclusive (ikot je la cakap umi)
5) my mom cakap lagi "PINK is SWEET but GOLD is CLASSY" (kalo dah berkenan dgn gold tu, takleh nak kata ape dah)


tu je la kot, sekian terima kasih....lalalala~

17 comments:

elle's laaa~ said...

ngahahaha~~ betul2 obses ngan pink la u ni nana.....

♥ Kasut Pink ♥ said...

pink mmg chantek.. i pon obses ngan pink & x psl2 tunang pon kena pakai t shirt pink..

~ mizzAmy ~ said...

sama lah kita. i suka brg2 pink tp tak banyak baju pink. hehehehe... tapi tema kawin pink and tapi jugak tak pakai baju pink. lol...

aNis LeMoN aBu said...

oh well, Mem rulez! =)

~sunflower~ said...

hi.. i pun obeses dgn pink tau... hehehehehe

~ NANA ~ said...

elle: mmg sgt obses okey....hihik

kasut pink: if kaler pink tu kna dgn warna kulit ur tunang, it shouldn't b a problem :)

mizzAmy: haaa ni mesti baju kawen putih or grey kan???? hihik sukati je i teka :P

anis: hehe yup!

sunflower: dah nama pon pompuan kan??? ngeee~

asha said...

:)..nana, kita pon sama gak.sy punya wedding theme dari pink white ke black white while 4 bilik pengantin plak white gold.huahuahua...tapi yang paling best 4 family theme sy tetapkan color pink.at least, terubat jugak ler rindu kat color pink.hehehe..

~mspija~ said...

wah2..obses betol dgn pink..nasib baik ur mom x suke pink, krg x pasal2 up to toe pinky2..heheh..

alia said...

cantik ur bedroom. hehe

K.I.N.A said...

haha..siap penimbang kaler pink tu..comel..

kina pun sama..tiba2 bukan warna faveret yg menjdi pilihan..

veesakura said...

ouch! comelnyerr!! LV pon suke giler pink. almost everything warna pink, tunang aritu pon, baju LV warna pink. tp tunang x datang, so slamat la sebab die tak payah pakai baju pink. jugak.hahaha!! kawen, da x dapat da nak pink....

Misi QMK 2011 said...

i'm pink* addicted jugak!! haha

liyanaziz said...

yana setuju! gold is classy.. tapi yana prefer silver grey.. hahahah.. warna caantik...

~ NANA ~ said...

asha: tu la, kadang2 wedding ni lain dgn fav warna kita...hehehe

mspija: haha tu la

alia: tqvm :)

kina: da obses mmg camtu, semua benda nk pink...hahaha...tu la kina, kdg2 mcm xleh je nak ikot warna fac kita time wedding kna? hehe

veesakura: pink comel kan?? hehe...btw xpe la u dpt jugak rse buat kaler pink time nikah...hihik

misiQMK: haha ramai suka pink rupanye

yana: gold nampk mewah kan??? tp kalo slh pilih gold nmpk mcm buruk la pulak...haha...xpe, yana kawen nnti buat silver grey okey...confirm meletup!!! hihi

"cikkin" said...

wah..sume pon pink..!! tp gold mmg nmpak classy laa..warna ape pon..cantik kan sbenarnye..=)

sarah mohamad said...

mana beli penimbang kaler pink tuu. nak beli jugak sebab cooooomel. hiks

~ NANA ~ said...

cikkin: betol betol betol...semua kaler pon lawa ekceli :)

sarah: beli kat watsons kot...lupe dah...haha