Wednesday, March 2, 2011

korang...agak-agak basi tak???

hai ols~ pssss ai nak tanya ni...if ai tunjuk semua hasil my D.I.Y before wedding agak2 basi tak??? ai teringin sgt nak share dgn u ols n of coz la nak show off sket **kekeke niat dah tak baik tu** nak tunjuk sket2 or sneak peak macam tak best la pulak kan??? mcm tak nampk final touch D.I.Y tu sendiri camne...hukhukhuk tolonggggggggggggggggggggggggggggggggg~

ke tunngu lps wedding je tunjuk benda2 tu??? heee bz la pulak nnti kan :P

9 comments:

cik tie@ibtisam said...

hehe~ xsabar dah yer???

lovelyadibah said...

sebelum!!haha~..

Miss Tatie said...

setuju ngan lovelyadibah! sila tunjuk SEBELUM! hahaha

LyA SaFaR said...

ley jek tunjuk sbelum..nana review ckit2 jek dlu..bagi org geram!!hahahhahah...

~ NANA ~ said...

cik tie: hihik biasela B2B mmg slalu camtu kan??? asyik x sbr je...hehe

lovelyadibah: tak basi ke nnti??? x surprise la pulak kan??? hihik

miss tatie: sebelum jugak??? hahaha

lya: kalo tunjuk sket2 tak nampk pulak hasil dia nnti kan??? hihi

LyA SaFaR said...

hasil dia...tunjuk pas majlis...amacam??t masa wat entry yg hasilnya...nana link lah link kat review yang x der hasil lagi tue...haaaa...amacam???

sk said...

hye nana.. bleh jek tunjuk dulu. sharing is caring.. ;)

yg mane exclusive tu tunjuk lepas kawen. hihi

Cik Puan Mimi said...

Nana!! tunjuk la sebelum. at least give idea for b2b out there. hehe.mimi pon x sabar nk tengok..tp nana tapis2 la jugak. yg complete sume nana update lepas kawen..tp seriusly lepas kawen byk bende lagi nk kena wat..

~ NANA ~ said...

okey2 if camtu blh la tunjuk...hihik...padahal idea tak seberapa pon :P