Monday, March 21, 2011

mana nak cari ni ???


help me!!! kat mane ek nak cari utensils / scoop / penyedok utk candy buffet ni??? huhu~




lagi satu mane ek nak cari marshmallow yang murah??? mostly ai jumpe RM 4.50/ 100g....

9 comments:

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

marshmallow tu harga mmg standard sekilo rm45. tak pernah jumpe yang lagi murah.scoop tu mungkin boleh cari kat kedai bakery macam kat yummie, bangi. nana ex student uniten kan mesti familiar kot bangi ni?

~ NANA ~ said...

kasut pink: tu la, if beli satu kilo dia blh bagi RM40....tu mmg standard dah ek??? yup i mmg familiar sgt area bangi tu..hihik...eh2 tau mane i ex-student uniten??? ngeee~ btw thanks for the info about yummie bakery tu :)

cik tie@ibtisam said...

adush~~~! nmpak menda sedap ag time2 pose ni.. kekeke~

elle's laaa~ said...

uwaaaaa.... cantek nye cake tu ditaburi marsmallow... nyummm.... hmmm...

lovelyadibah said...

ikea??xder eyh utensils 2??

alia said...

pon sedang mencari huhu

Adawiyah A.Halim said...

sama la...sy pun tgh mencari jgk...

~ mizzAmy ~ said...

nanti dah jumpa marshmallow murah sila update kat blog yer. sebab amy pun nak beli marshmallow nanti.

Ellie said...

hi nana,

sory myibuk di sini

sy blokwalking dan terjumpe blog nana ni.. kalu berminat saya jual marshmallow yang halal.. leh la layari http://marshmallowhalal2u.blogspot.com

tq

:)