Sunday, March 13, 2011

my D.I.Y : Guest Book

hai ols~ awal beno guestbook ai siap tau, bulan february lagi dah siap...semangat tak ai??? kekeke~ meh nak kasi tunjuk sket...


haaa ni la rupa my guestbook dari tepi...alamak nampak jugak butterfly yg terbonjol tu...guestbook ni 100% ai buat sendiri tau, gigih betol ai...bile buat hard cover camni, teringat lak zaman buat thesis 6 bulan lepas...hoho terrible betol~


ni pulak dlm dia...ai buat border biase je, siap ade water mark gitu hehe...adik ai cakap sangattt TIDAK cantek hahahaha...takpe la, nnti org conteng2 jugak kan kat atas tu??? buat syarat je ni...hehe...btw lebih kurang 50 pages tebal guestbook ni...


nak tgk decoration depan guestbook ai ke??? tunggu lps wedding bln june nanti k..meletuppp nyah :P

11 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

wah..bersemangatnye nak kawen..jemput2 saya okeyh..hehehe

kitakesitu said...

waah rajinnya diy =) good effort dear

~ NANA ~ said...

hihik....malam2 balik keje xtau nak watpe...tu yg buat guestbook ni :P

malynd_anggun said...

wah!!! menarik2..
i bli drawing sheet je tau..
ala, mcm buku lukisan mase zmn skola tuh je..
nk diy nanti bior xjadik cam buku lukisan..heheh *mcm le pandai sgt i nak diy kn? :P*

iedaNoor said...

bestnya nana...dh siap diy guestbook...

aTy _faRed~ said...

simpLe but cantik..!! menarik..:)

asha said...

wow, semangat nyer.dah siap guest book.hehehe...

lovelyadibah said...

bestnyer!!!:)kelas gitu ada air tangan perantin~ :)ekekeke~..

Cikgu Shida said...

dapat dah tengok guestbook nana..lame tunggu nak tengok..cantik la..tak reti nak buat..huk3

Chubby Hanna said...

hai.. silent reader hear.. boleh tau tak mana nak dapat hard cover tu??

Miming Rauziana said...

guest book awak nie saiz apa ya.? A4 size ka.?