Monday, March 14, 2011

my wedding theme

hai ols~ today nak inform u ols yg wedding theme ai dah bertukar kepada GOLD + WHITE + RED ROSES...utk akad nikah pulak WHITE + GREEN + SILVER **omaigod mmg colourful** ingt lagi tak entry ai yg dulu pasal wedding theme ai gold + white + calla lily??? tapi malangnye tak dapat nak capai impian tu bcoz of calla lily!!! sob sob sob~ WP ai ckp nak buat calla lily boleh tp bunga tu cpt buruk or nampak lebam, lebih2 lagi ai ni kat kemaman n WP from KL so of coz la bunga tu akan sampai 2 or 3 days before...hurm takpe la, so ai decide nak pakai red roses je & my wedding dress maintain gold...


ai dah discuss dgn my WP utk buat cake lebih2 kurang camni...3 tingkat and juz letak fresh red roses as the decoration...simple kan??? yes, WP ai punye tagline "simple,elegance,exclusive" *kekekeke tak habis-habis*




maybe wedding ai nnti akan jadi lebih kurang gini kot :P okey tak???


psssst~ ai tgh bz DIY veil ai skrg ni...ngeeee~

11 comments:

iedaNoor said...

cantikkk.. :)

eyanne said...

merah cream pn cantik :)

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

veil dah siap nnt jgn lupe review oke? :)

MikaYJShipper said...

gabungan merah, gold n putih mmg cntik!
it gives you a royal feeling. :D
better if there's black too. nyehehe >w<

~ NANA ~ said...

ieda: tq :)

eyanne: ade gak cream sket2 nnti...ngeee~

kasut pink: insyaAllah

mika: okey ek? still x confident lg la...huhuk

asha said...

wow,merah menyala nana.:)
psst..tak sabar nak tunggu veil nana:)

Budu Masin said...

wah sgt meriah nampak gayanya....yuyu..tak nak ajak kita ke??

lovelyadibah said...

alor...xdpt dh calla lily??hukhuk~...

xpela:) WP mesti dh pikir yang terbaik kan..chaiyok2!!

Q said...

high class..hihi

fitria said...

cantik.. mabeles.. nampak elegen..

~ NANA ~ said...

asha: xde la menyala sgt coz merah tu juz minor je dlm wedding ai nanti...kekeke

budu masin: nak ajak la ni :P

dba: tu la, WP mesti lagi tahu kan? :)

Q: high class??? kekeke

fitria: i pon rase mcm elegant...haha