Wednesday, March 30, 2011

panggilan sudah bertukar

hai ols~

pssst...ai nak bisik sket ni...

ai dah tak panggil fahmy as "b" skrg ni...

skarang dah panggil "abg"....

dia suh tuka...

hormat sket kot....

hahahaha ni pon perlu nak bagitau ke????

*layan je* lalalalalalala~

org takde keje memang camtu :P


btw, ai lebiyu soooo much ABG gemop....kekekekeke~

14 comments:

~ mizzAmy ~ said...

awww.... sweet apa? hehehe...

cheQmOomOo said...

en.t mcm da bg hint tp mcm xmo..bley centu???

veesakura said...

practice makes perfect! hehehehe

alia said...

panggilan abang lagi sesuai kot lps kawen :)

poyaty said...

alololo, sweet lah nana. hehe. saya link kan blog awk eh. suka lah bc sume :)

anies muy hermosa said...

very da sweet...
n manja jew korang...

miss hav0c said...

huk aloh..abg tafffff hahaha

~ NANA ~ said...

hehehe...lawak je :P

Anonymous said...

nana..
saya dulu pon macam tu jugak..
tapi mula2 sgt susah nak biasakan sampai asyik tersasul je..
now alhamdulillah dah boleh panggil si dia abg..
hehe

anaztasias nora aira said...

saya pun panggil abg heheheh

miey anna said...

comellll~!

~ NANA ~ said...

kadang-kadang tershashul jugak...ngeee~

ZiL said...

Nana: same as me.. my hubby pun tak nak zil panggil dia b.. b4 engage panggil b je.. after that, dia tak nak dah.. dia kata panggilan mcm tak hormat.. suruh panggil abg pula... mula tu memang payah.. tersasul je.. hehehe..

a!Na said...

wah! abg ketaq2!!..hahaha.