Tuesday, March 15, 2011

pelamin fairy tale

hai ols~ entry kali ni entry cuci mata coz byk pic je....ngaaaaa~ jom kite layan pelamin yg ala-ala fairy tale or cinderella or pumpkin ni...boleh buat ai pengsan tau~


[ pelamin ayu raudhah ]




[ pelamin elyana by ari ]


[ pelamin by arjuna cipta ]




[ pelamin by nas great idea-NGI ]



unik & cantek2 kan??? pengantin yg dapat pelamin camni mesti rase mcm dalam fantasi je kan??? ai jeles yu~ ai nak buat camni tak kesampaian, so ai nak anak2 ai nanti pelamin dia camni...hahaha jauh berangan, entah2 zaman diorang nanti lagi advance kan? :P

(all pic credit to google)

15 comments:

asha said...

nak yang no 1, eh2..no 2..silap2.no 3..aiyarkk, saya pulak yang rambang mata.^_^

MikaYJShipper said...

yg last seklai tu cntik. :D
sbb die ade mcm white feathers/furs kt pelamin die tu. tp kalo sekliling tu ade furs n add dgn syp swan, tu msti lg cntik. rs cm The Swan la plak. :P
n bunga2 wrna putih, semuanye putih la! huh! *imagine jap*
lol. mcm nk jd pereka set pelamin la plak... XD

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

kena pakai skirt kembang la br kena ni..hikhik

Q said...

santeknyer semua...tu lah, pelamin ni nak pakai sat jer tapi rambang mata memilihnya..haha

fitria said...

suke sangat2... tp mst mahal kan.. sobsob.. xmmpu..

Nabiel said...

wahhh~
terbaek la nie..hehehe
msti mhal nye..apsal nana xbt jek?=P

~ NANA ~ said...

asha: geram kan tgk? hehe

mika: wahhhh mika blh jd wedding planner la lps ni...kekekeke

kasut pink: kna pakai baju ala-ala cinderella jugak la kan? :P

Q: mmg pakai skejap tp abadi dlm gambar sampai bile2...hehehe

fitria: still blh cari yg murah :)

nabiel: bajet tu insyaAllah cukup utk buat pelamin camni tapi my mom reject coz dia cakap sgt tak sesuai buat kat umah yg sempit...kekeke anak solehah kena dengar kata....lalalala~

malynd_anggun said...

cuantek nye...
nak juge plisss....
ehehe

♥SuHiLaRy♥ said...

nak smua! feel like pricess klu dpt kawen camtu!

kitakesitu said...

suka yang second last ituuu =D

Ainee Cumi said...

Cantik! Cantik! I paling suka yang last sekali tu. Hihihihi!

liyanaziz said...

hohohoho.. fairytales? x mampu la kak nana.. ehehehee.. cantik memang cantik, duit pun banyak cantik nak kuar.. ahhahahaha.. suka pelamin elyana

sourplum said...

cantiknya pelamin,teringin =)

miey anna said...

nape semuanya somell n santek n gojess....n nape semuanya macam x mampu..uhuuu...=(

miss aiesya said...

salam perkenalan semua...kepada semua,jgn sedih2 k.kalo nk pelamin yg seakan mcm tu dgn harga yg rendah skt blhlah hubungi sya..miss aiesya 019-5903310..sya wat wedding planner,makeup artist n so on..kolo nk design pelamin baru pun blh..anythings add kat fb sya k.missaiesyamakeupartist@yahoo.com..kt blh berkenalan...tq kak nana...have a nice day...:)