Sunday, March 20, 2011

Real Wedding : Kak Ruby & Tajul

hai ols~ today ai nak share pasal wedding kak ruby yg berlangsung last week...kak ruby ni kire jiran tetangga ai jugak la (rumah takde la dkt sgt tp kire dalam satu kawasan perumahan jugak la)...reception diorang buat kat dewan berlian, kemaman....jom layan pic yg besh ni....

okey first mestila nak tgk pelamin dia dulu kan??? haaaa ni la pelamin kak ruby...dia amek dgn arma, cantek sangattt kan??? *jgn jeles okey*

ni pulak kek dia, 6 tingkat...ouchhh ai sgt adore dgn kek dia ni...sape2 nak order kek macam ni, blh order kat kedai kek dia, cake avenue **erk tolong promote la pulak**


ni pulak wedding drees dia...from arma jugak...so sweeet rite???


ni pulak pelamin akad nikah dia, dalam rumah....pon cantek kan??? ai pon sbnrnye nak buat pelamin lebih kurang camni for my solemnization day nanti, dah lame dah sketch...hihik

btw congratz kak ruby...semoga bahagia hingga akir hayat...amin~

15 comments:

Syima Syaz said...

agak2...mahal tak arma punya baju?

Cik Mira said...

serius sgt grand n cantek! T_T
kek sampai 6tingkat tuh.. fuh..fuh..fuh...
terasa kecik ja diri ini kalo nak dibanding impian i dgn yg mcm nih. ~huhu

Cikgu Shida said...

6 tingkat punye kek tu buat cikgushida rase tgamam btol..huhu..nak tempah kek 2 tingkat pun bkire2 lagi ni..huhu

Cik Belle said...

hui, cantiknyaaa! =)

~ NANA ~ said...

syima: i pernah call arma....harga dia ok je, tak mahal n tak murah sgt :)

cik mira: alaaa takpe...yg penting kite hepi dgn impian kite tu kan? :) i pon nak yg simple2 je nnti..hihik

cikgi shida: dia ade kedai kek...hehe

~ NANA ~ said...

cik belle: memang cantek kan? :)

kitakesitu said...

pewiit,suma santek ni.oh armaaa...meroyan sat...huhu.paling tak bley blah kek tu lagi tinggi dari pengantin...dasat =)

Lala said...

fuh!!! terpana tgk pelamin dia!!!!

ElyaElmo said...

glemernyee!!!!!huuh.
kek die sgt tempting....:D

~ NANA ~ said...

kitakesitu: tu la kek dia tinggi...tp cantik kan??? hehe

lala: i pon terpana! hehe

elya: mmg glemer :) kek dia kalah artis...kekeke

liyanaziz said...

serius, dari pelamin kat rumah sampai ke dewan, sangat cantik! baju dia pun cantik.. =)

fitria said...

cantik gile pelamin die.. mst mahal kan... tak mampu... :(

~ NANA ~ said...

yana: semua perfect kan?

fitria: confirm mahal...hehe

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

ini mmg cntik sgt!! awak saya ada amik gmbr kat sini nk letak kt entri..su link trus ke blog ini ok.

✿❤ IzanCraft ❤✿ said...

hai ^__^
wow...sumernya cantik...kek, pengantin, pelamin...sukee...sukee