Saturday, March 26, 2011

tak pakai crown or tiara okey tak?

hai ols~ huwaaa ai tgh fening lalat ni duk pk nak pakai crown ke tak time sanding nanti...utk akad nikah & potong kek dah confirm TAK NAK pakai...actually ramai my fren ckp "org kawen tak pakai crown dah skrg ni, tak up to date" betol ker ha??? TAPI ai macam nak pakai coz nak bagi nampak tinggi sket **tinggi ai bawah ketiak fahmy je yu kekeke** jom usha2 the latest pic pengantin yg tak pakai crown~


*bienda*


*ayu raudhah*


*kak ruby, pinjam pic ye*


*kak nik, pinjam pic yer*


*from ari wedding couture*


*google tak hengat amek kat mane...sowi*



*lydia, pinjam pic ur akak ipar yer*

since ai dah tak pakai crown time akad nikah & potong kek, so ai rase ai akan pakai kot utk sanding (but still tgh pk lagi)...tgk la mane yg sesuai nanti...hihik

12 comments:

kitakesitu said...

heart design tudung bienda tu =) boleh je tak pakai,tapi biasanya leher baju n tudung kena betul2 di beri penekanan,outstanding n stunning abis =)

miey anna said...

saye setuju..mane2 pon boleh..pakai atau x pakai..kalo da memang pengantin santek..kompem meletup jugaklah..hehe..=))

liyanaziz said...

kalau nak pakai pun, choose the simplest one... sebab t x nampak crowded sangat.. nampak sweet jak... heheheheh

ciK LyndaWawa igUana said...

awak pakai pape pun cantek..=]

~ NANA ~ said...

kitakesitu: haiyya siyes i tgh pening xtau nak pakai cmne...kekeke

miey anna: kekeke betol jugak kan? :P

liyana: waaa kak nana xtau nak buat decision cmne skrg ni...huhuk tgk je la nnti cmne :)

cik lynda: ish ada2 je dia ni **malu** kekekeke

ika puk puk said...

akak pakai je mase sanding nnt..
skurang2nye ade jugak kenangan kawen pakai tiara :)
hihiiihhih
pe2 pon akak mmg CANTIK :)

alia said...

nana, awak pakai apa-apa pon OK je kot

hehe

~ NANA ~ said...

thanks for the compliment :)

alamak *blushing*

hihik

Cik Yana said...

Eh Bienda dah kawen ke? Uwaa~ cik Yana duk mane selame ni??? Hahaha~ Tengok pic2 ni rase cam nak kawen jugak je. Lalala~

Entry terkini: Panas: Mereka dicekup dalam kegelapan ketika Earth Hour :)

Cik Puan Mimi said...

hah? x nak pakai nana?? bia betul nana,
kte raja sehari.kena la pakai.klau pakai hari lain.orang kate gler pulak.hehe

~ NANA ~ said...

cik yana: lama dah dia kawen...hihik

mimi: tu la....bila lagi nak rasa pakai crown kan??? hihihi

Anonymous said...

waaaaaah

memang trend skarang kotorg dah tak pakai :P