Tuesday, April 19, 2011

gubahan hantaran tunang

eh2 ai bukan nak review hantaran tunang ai taw coz ai tak bertunang....kekekeke...family fahmy juz datang merisik & kitorang trus plan nk kawen lps tu...my mom cakap taknak susahkan family dia yg kna dtg dari johor ke kemaman dua tiga kali, jauh jugak tu...ai nak jugak rasa & ada perasaan jadi tunang org sebenarnya...tapi takpe la, da nak kawen pon skrg ni, alhamdulillah :)


ekceli kawan ai nak bertunang next week so dia mintak tolong ai gubahkan hantaran dia....bekas, ribbon, barang2 are provided by her, tinggal lagi ai nak tolong lipat2 & hias sket2 je....so pic kat atas tu la hasil gubahan tangan ai...siyes ni first time ai buat gubahan hantaran, caye pulak kan kawan ai tu serahkan kat ai??? hehehe....as my first time, of coz la ai dpt buat yg simple2 je, tak reti wehhhhhh....tak lawa pulak tu hahahaha sorry yer hani...


tadaaaa...currently i'm working on this!!! ce teka ce teka bunga2 ni utk ape??? jeng jeng jeng projek D.I.Y ai sedang bermula....nantikan hasilnya yg belom pasti lagi....hahahaha

25 comments:

elle's laaa~ said...

emmm.. bunge ape tu orhg panggil kalo letak kat baju .. utuk orang rewang tuu .. kan, kan?? hehehe .. kalo salah ........ mahap la yea.. huhuhu

veesakura said...

ya Allah nana! rajinnyer! tolong buat i punyer skalik. ngeeeee. tak pon buat munge tu lebih2, pos kat i :D

e k i n ♥ y u s r i said...

bunga utk pe nie nana?
huhuhu

"cikkin" said...

cantiknye bunge tu..rajin laa nana ni..kretip lak tu..jeles i..huhu..

mm..bunge tu utk ape? tampal kat veil ke? ke pelamin?

zimie said...

macam tau je nana.hihihi jwpn sama cam ella.letak2 kat baju tu.kan kan? ;)

♥ Kasut Pink ♥ said...

ok, tak reti nak teka tunggu review dr nana seterusnya je...

tqahmisdar said...

nana! cantik! btw, i dah poskan GA u.. tunggu.. =)

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

nak teka..tapi malu nak cakap..hihi..cantiklah..su pun tak buat lagi benda alah tu lagi

~ NANA ~ said...

tetttt semua tekaan salah :P

LisaLisut said...

cntiklah! kalau buat banyak2 n besar2 bole buat mini dais tu! cntik tu!

WillBemrs said...

haaa... nk try teka... maybe hand bouquet kot..??

AIN said...

baik betol awak tolong kawan hehe

bunga tu utk hias hantaran ke?

ciK LyndaWawa igUana said...

awak memang kreatif!hehehehehe..gud2......

nur fatin amani said...

atin tahu bunga tu utk apa...jeng jeng jenggggg

~ NANA ~ said...

lisa: tak sempat la nk buat sendiri pelamin...hihi

willbemrs: tettt salah jugak....kekekeke

ain: alaa tolong sket2 je :) hehe salah :P

cik lynda: hihik takde la kretif mne pon

atin: shhhhh~ jgn bising2 :P

Hidayati Farhan said...

wahh, 1st tym pon kreatif gak nana neh. huhu. gud2. nana wat bunga mende tu? yaty x pandai lgsg DIY ni. fail

eidA said...

xsaba nk tgk hasil bunga tu..semua jwpn salah..xtau dah la nk teka apa lgi...

ker, utk u buat hiasan di hantaran u..teka jer..hee

Anonymous said...

untuk buat kerongsang? :)

teha said...

utk kat baju!!!! hahaha

~ NANA ~ said...

yaty: i pon xde la pandai sgt diy ni tp sbb suka...hehe

eida: kekeke tunggu dan lihat k :P

anon: erk kerongsang?? haha mcm tak je :P

teha: haipppp!

~ mizzAmy ~ said...

waahhhh creative!! ada talent ni.

dyn said...

rajinnya, corsage ke ni..comel la~

~ NANA ~ said...

hihi...kite tunggu yer apa jawapannya nnti :P

hani88 said...

along..haha..ade pon gambar ni..btw tq!

ain said...

ade je idea dia nak buat..hehe