Sunday, April 3, 2011

H.A.P.P.Y - M.O.D.E

hai ols~ wahhh dah berapa hari ai tak hupdate ini belog...haaa still remember tak ai cakap ai pegi KL weekend baru ni utk fitting baju akad nikah & discuss about pelamin dgn my WP??? hihik alhamdulillah semuanya dah settle...so nak story mory sket la ape yg ai buat weekend baru-baru ni...


1) DISCUSS PELAMIN DGN WEDDING PLANNER
okey dah settle bab ni!!! horeyyyy ai berjaya tuka my previous design okey!~ baik betol WP ai kekekeke...ekceli kan, ai mmg nak sgt tuka pelamin mcm dlm entry yg ai post sblm ni [LINK] TAPI kan, bila my WP dtg bawak DUA design yg dia propose, tiba-tiba ai berkenan pulak dgn design dia tu...so ai pon pilih yg berkenan dihati, TAK JADI dah nak design yg mcm sblm ni kekekeke **mcm lalang ai ni, tak tetap pendirian** ai suka design yg WP tu propose bcoz of the dais is SIMPLE...my dream wedding kan "SIMPLY ELEGANCE" hahahaha poyo kan??? sila gelakkan ai if impian ai tu tak tercapai :P

2) FITTING BAJU AKAD NIKAH
ai SANGATTT puas hati dgn baju sanding ai tu, totally mcm design yg ai nak ...tapi kan, mcm kelakar pulak ai pakai dress camtu coz badan ai ni CHUBBY + PENDEK (u ols boley bayangkan tak?) opssss ade sket yg ai tak berapa suka, lengan ai nampak sangat besar okey *takmo terima hakikat* haaaa jom teka siapa tailor ai :

a) zerry zamry
b) hatta dolmat
c) william
d) qudyn aziz
e) jahit sendiri (hihik)


*teaser: beaded lace + dutchess satin*


3) DATING
hehehe alang-alang dah ade kat KL, opkos la ai akan dating dgn buah hati tercinta...siyes rindu giler, almost 2 months tak jumpe tau...si dia pon celebrate la (tak celebrate mane pon) birthday ai yg ke-24 pada 8 mac hari tu <---- basi dah kot...haha

tadaaaa~ ni la hadiah yg ai dapat....hahahahahaha...nak tgk isi dalam tu ke??? takbuley la, tu hanya utk dipakai masa f***t n***t je....lalalalala~ thnx abg, i love it sooo much, oh and ofcoz i do love u more (^_^)


19 comments:

lovelyadibah said...

wah!!qudyn kan qudyn kan??HAHA

eh nana!kita sebaya la!:)yay!

malynd_anggun said...

wah!! dpt lingerie e???
nakal!!! i loike~ hehe

happy 4 u coz dpt gak tuko pelamin..even bkn yg ritu pnye..hahha..

MikaYJlover said...

waaaahhh... o.o
mcm2 jgak ye kak Nana ni. hiks. XD

uiksss. apakah brg yg last tu??? hehe. lol...

aNis LeMoN aBu said...

yeay, dapat jugak u tukar pelamin, ek. baju tu mesti cantik, kan =) (ai pilih jahit sendiri? haha)

liyanaziz said...

hahahahahahaha.. i knew what is inside it... ! agagagaga.. x sabar la nak tengok akak kawen, jangan lupa upload banyak gambar, nak p pantai timur macam x la kan... ahgagahaahah

~ NANA ~ said...

dba: 24 thn jugak ek?? yeayyy ade geng...hihik

malynd: rahsia :P yup i rse lega sgt lps dpt tuka :)

mika: kak nana mmg cerewet...haha

anis: baju tu biasa2 je...sgt simple :)

liyana: hahahaha shhhhh~

alia said...

gud to hear that u can change ur dais

utk baju tu saya rase hatta dolmat kot..hehe

wahh la senza? ehem2

Adawiyah A.Halim said...

wah...akhirnya..berjaya nana pilih pelamin idaman kan..rasanya designer yg nana amek qudyn kot..heee..nana..pelamin apa yg nana pilih tu..cuba story skit..heee..

p/s: kaler apa ek dlm kotak la senza tu?? heeee

~ NANA ~ said...

alia & adawiyah : hehe designer rahsia dulu :P btw pelamin yg pilih tu SANGAT SIMPLE without any panels pon...kekeke...

opsss dlm la senza tu yg pasti bkn warna favorite ai...hahaha

aTy _faRed~ said...

waaa...terujer nye cik abang yang kasi..!! :)

♥ Kasut Pink ♥ said...

maju ke depan bakal suami nana.. mst nana pon owh cepatlah majlis, cepatlah majlis.. hakhak.. Neway, x sbr nk tgk pelamin nana.. mst superb ni..

Cik Puan Mimi said...

amboiii..dah la senza dahh..hahahha
malu gler la nk g bli sesame.. >.<

veesakura said...

ai teka qudyn! hehehe. nana, nak intai la senza tu buleh tak? hahahahahaha

Mohd Fahmy said...

Mimi: beli sama2?? no no.. si abg pergi beli sorg2. lagi malu..

cheQmOomOo said...

cam excited plk tgk sumer punye prep kawen ni

~ NANA ~ said...

aty: haha teruja la jugak :P

kasut pink: haha mmg nk sabar nak kawen :P eh2 pelamin i nnti simple2 je la...siyes simple

mimi: kitorg x beli sama2...hehe...fahmy g bli sorg2 :)

vee: mne buley intai...booo~ :P

fahmy: cian abg g bli sorg2 kan??? hihihihi...thnx :)

Mohd Fahmy said...

syg, fb takleh nak bukak pulak kat ofis ni. kena block. huuuu~ camne nak tgk nih?

Cik Puan Mimi said...

hehehe.malunyeee~
bayangkan ewok pegi beli..
oh tidakkkk!!

~ NANA ~ said...

fahmy: boooo padan muka abg office block fb!!! hahaha *gelak jahat*

mimi: erk knp nak malu??? hihihik for me normal je, nama pon kedai..lagipon kalo org tny, cakap la nak beli utk wife ke *sweet gitu*...kekekeke...