Thursday, April 7, 2011

memang exclusive yuu~

hai ols~ pic kat bawah ni actually ai cilok dari facebook arma couture...ai suka betol cuci mata dgn wedding yg grand2 ni...geram weyhhh~

nampak tak pelamin kat belakang tu??? omaigoddddd dah macam castle dlm cerita beauty & the beast pulak...nice colour, WHITE + GREY...

ni bride & groom...ahhh ai geram gila dgn beads kat baju dia tu...for me baju ni simple & tak sarat dgn lace bagai but WOW!!!

ni pulak door gift utk sultan if tak silap...GOLD yuuu, sesuai bena dgn theme wedding ai nnti **tapi tak mampu nak beli camtu kekeke**

13 comments:

veesakura said...

ni wedding azizulhasni ker? yang pelumba basikal tu? memang sangattt sooka baju tu. simple but menyerlah1 :)

♥ Kasut Pink ♥ said...

wallawey, pelamin dah mcm istana...

tqahmisdar said...

pelamin die, terbaik..~

e k i n ♥ y u s r i said...

wow....
suke

~mspija~ said...

peh!! grand giler!!

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

ha ni azizan ngan tya kan. dorang dah kawen beberapa bulan yang lalu.. gile grand kot. hati melting dan pengsan!

~ NANA ~ said...

erkk xtau la wedding sape, x knl...hihihi

main cilok dlm fb arma je :P

elle's laaa~ said...

haiyaaaa!!!! tetibe je mate ni jadik juling pulak....

lind said...

wow gold tu!

anaztasias nora aira said...

nana.. u orang kemaman ke? u ambik butik mana ek? kepochi betul hahaha

alia said...

amboi pelamin dia

anaztasias nora aira said...

hiii dear....i orang kuantan...cuma kemaman tu kan setengah jam saja tanya.. i tgh survey butik gak hehehehh thanks dear :)

miss puteri said...

cantiknye pelamin dear!suke lah!1grand!hehe