Sunday, April 24, 2011

phewww pening~

hai ols~ huwaaaaaaaa ini amoi sudah fening lalat maaa...tiba2 je i nak buat pre-wed on 2nd may ni...ekceli tak pernah plan pon nk buat pre-wed coz rase mcm 'aksi' tu terhad je kekekeke *over yuu*...since mizzAmy offer utk replace tempat dia & harga pon sangattttt la murah & kebetulan ai mmg akan trun KL this weekend, so tanpa berfikir panjang i pon trus la tawarkan diri utk menggantikan tempat dia **without discuss dgn fahmy dulu hahaha nasib baik dia ON je**

TAPI TAPI sumpah aii taktau nk buat concept camne coz takde masa dah ni nak pk...td call photographer tu, dia ckp nak buat kat Putra Perdana Park, Putrajaya....i ok je since i familiar dgn kawasan putrajaya *ohhh tiba2 rasa rindu nk karaoke kat alamanda* i cakap dgn dia, i takmo ada byk sgt prop coz i ni sbnrnya agak kekok dpn camera dan kalo blh nak buat yg simple-simple aje....hihi

tolong bagi idea plzzzzzz...i nak yg biasa2 je....huhu


maybe i nk yg gini-gini je kot...takde prop langsung...ngeeee~

mungkin nak pakai baju kurung je nanti....ngaaaaaa~

body language sgt penting *opsss*

cukup sekadar sebuah payung...hihihihi

landing camni???? oh NO NO NO~ belom masanya lagi kot...haha

nak camni, nak camni.....tapi kena tunggu kawen dulu k sayang~ ni post-wedding boley laaaa....pre-wedding bulehbelah la jawabnyeeee~

OK FINE!!! tgh serabut & pening nk buat concept simple yg camne....jom makan askerim dulu~


(all pic credit to google)

27 comments:

NARDtheNERD said...

waahhh.
bestnya pre wedding..
hehe.
:)

lovelyadibah said...

wt la tulis2 kt chalk board:)

tqahmisdar said...

nana, i pun takde idea lagi utk diri sendiri.. =(
tapi... yang first tu I suka..simple!

p/s: rindu nak karok kat alamanda juge!

miey anna said...

suke yang mule2..hehe..x yah pening2 dah..buat je..ok.. ^_^

hayati hashim said...

rezeki terpijak namanya.. wat simple yet sweet.. skrg byk kn yg wt guna chalkboard, den ada lolipop comel comel bagai tu..
i pun tgh pk untuk i, sbb mcm u, i mmg x fotogenik. tpi teringin!

~ NANA ~ said...

nard: best tp ponin nk pk :P

dba: ntah mne nk cari benda tu...haha

tqah: tu la, was thinking nk buat mcm yg 1st tu je

miey: ok ek yg camtu??? hihihi i on je la kalo cmtu :P

hatayi: haaa idea lolipop tu i suka! harus cari ni :P

thanks ols~

nida-razak said...

hehehe...mmg pening nk pkir pre wed..nana...why not wat love cornetto..haha...wat smbil2 makan aiskrim kn...then pegang belon satu bentuk love..cute... =)

nur fatin amani said...

buat ala-ala kampung/retro pon cun! hehe

iedchan said...

wah2...besh nye planning pre-wed..hehhe...i folo u k dear :P

WillBemrs said...

yeay..! u ada pre-wedg..! i yg melonjak2 hepi ni... ok2.. pe kata wt vintage theme..? mesti cun..!

kitakesitu said...

wah bestnya...xda prop pun xpe.just u n me.ewah =) tapi i suka balloon

teha said...

semua pic tuuuu cantek!!!

ok je xde prop pon...yg penting gaya kite tu...cewahhhh

anaztasias nora aira said...

bila turun KL? i balik kuantan, meh singgah ambik prop nora haritu..nora bg pinjam meh :) nk gi kl lalu je umah nora dr kemaman tu :)

zimie said...

hehe bestnye nana.i belum smpai masa lagi.nak jeles boley x?haha

a!Na said...

lollipop and balloons would be nice...comel je nnt..hee~

~ NANA ~ said...

nida: mmg pening...btw thnx 4 ur ideas :)

atin: kna pakai kain batik la kalo gitu...haha

iedchan: hihi tq :)

aley: tu la, tibe2 je ni...x prepare pon :P huwaaa i kna jd gadis melayu la kot :P

kitakesitu: suke gak ballons tp sape nk tlg tiupkan? haha

teha: gaya romantik ke? hehe

nora: hopefully dpt pinjam!!! *mengharap*

zimie: takpe, nnti sampai la tu ur turn...hihi

~ NANA ~ said...

aina: alaaaa xde tukang tiup belon la...sob sob sobsss :(

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

aiseh.. i nak p bagi idea pun i ngah pening. haisyoo. kalo u ngan partner u jenis long distance love maybe boleh wat theme tu. kihkihkih. sorry kalau idea tak membantu.

Miss Tatie said...

babe.. amek gambar banyak2 and upload in here...
mesti cute =D

Cik Emi Deraman said...

bestnye nana! emi nih pon kalo bole sume theme nk wat ekeke..cant wait to see those photos la dear :) all the best heee

~ NANA ~ said...

oshinz: haaa i mmg long distance...blh gak kan buat ala-ala camtu :P

miss tatie: if cantek i upload byk2...hahahaha

emi: hihi tq emi :) nanti i upload okey

AIN said...

along...

buat simple2 je pon ok

~ mizzAmy ~ said...

guna chalk board lah dear. beli belon warna2. and payung. rasanya dah cukup dah tuh utk pre-wedd. ;)

safiyyah osman said...

cik nana..u cri konsep y jeneh santai...yang nmpk neutral tak dibuat2..mcm kt kdai mkn.ke..hihihi...good luck nana!!

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

su wat pre wedding sabtu ni..jom jom jumpe su wat kat pullman je

mizzura said...

wah yang last tu dramatiknyer...huhu...tak berannn :-)

|Ada Apa Dengan Passportku|

dOdOt_ShyG said...

hi nana.. nk bt pre wedding kat putrajaya ek??
wahhh.. bleh la jmpe nana nnti!!! hehehe.. bestnye nk bt pre wedding kn..