Tuesday, April 26, 2011

ready for hectic weekend~


hai ols~ since 1st may is labor day, so aii dah plan nak ke KL dari hari khamis malam sampai la hari isnin (isnin mintak cuti dgn bos a.k.a my mom heeeee~)...motif utama is hunting for hantaran & pre-wedding yg tiba2 nak buat (langsung tak pernah pk nak buat pre-wed)...hohohoho nasib kau la nana coz tak prepare ape2 pon utk photoshoot nanti...


so ape yg i perlu buat sepanjang weekend nanti:

1) Friday: harus ke sunway pyramid siang hari utk buat hair treatment, usha2 barang hantaran yg berkenan & shopping mana yg patut (terpaksa jln sorg2 coz adik i ada exam & fahmy lak keje sob sob sobsss)....malam fahmy dah balik keje akan ku suruh ke sunway pyramid utk beli barang2 hantaran yg i dah siap survey siang tadi...

2) Saturday: pagi sampai petang harus ke OU utk borong barang2 hantaran lagi, maybe cari cincin skali kot....malam pulak harus ke ikea utk cari sesuatu :P *insyaAllah akan ke wedding raden jugak*

3) Sunday: pagi ikot fahmy amek baju dia yg dah siap jahit....then ke jalan tar utk cari tudung kawen, alang2 tu singgah SOGO jappp....petang gerak ke KLCC utk cari coklat patchi...

4) Monday: pagi pre-wed photoshoot kat putrajaya (giloss la, mesti kuyu & tak bermaya dah time ni)...omaigodddd i baru teringat, make up camne??? i ada compact powder, eyeliner & lip ice je huwaaaaaaaaaaaaaaaaaa....afternoon rushing balikkkk kemaman!!! target sampai kemaman pukul 3 ptg...


huwaaaaa schedule i yg sangattt pack!!! takpe la, demi sebuah perkahwinan....kekekeke ayat~~eh2 i takley nak jalan bergaya dgn heels la jawabnye kalo camni :P

28 comments:

malynd_anggun said...

nana: jgn pki heels lgsung!! nti kurang productive..hahah

nida razak said...

waaa...packed nya hjung minggu nana..xpe2..demi ur wedding..hehe..tu sume akan jadi kenangan nnti..ley la cite kat anak2 cucu2..hehe..

tqahmisdar said...

nana, nak ikut U shopping! hehe

smoga berjaya dgn plan2 ni ye.. =)

aNis LeMoN aBu said...

elele, konon2 macam penat sangat je dengan jadual pack dia tu. padahal dalam hati excited amat, kan?
i tau.. *wink *wink

"cikkin" said...

enjoy ur hectic weekend nana..hihi..nnti boley cite kat anak cucu..=)

amy fahmi said...

heee...confirm tak penat. shopping la katakan. lallalalala..

jom jom..kite pi lepak pyramid jom. ;p

cheQmOomOo said...

errr hectic gler ni :))

~ NANA ~ said...

malynd: tp i xde flat...hukhuk *diriku sgt la pendek*

nida: tu la, maybe ni slh satu kenangan yg xleh dilupakan...hihi

tqah: eh jom laaaa....jumaat tu i'm alone :P

anis: hahaha mmg exited tp kna kuatkan stamina utk berjalan

cikkin: tu la, nnti blh bgtau kan camne penatnye org nk kawen...kekekeke

amy: jommmmmm...teman i cari2 barang! hihi

cheqmoomoo: sgt hectic kn??? hihi terpaksa la

elle's laaa~ said...

kite pon nk pegi shoping kat KL nnti .. tapi 2&3 may ni .. yeehuuu :))

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

kalo pakai heels mau terpatah pinggangla nanti. pakai sport shoes senang skit nak lari. hihihi. shopping?!!! nak ikut!

~ NANA ~ said...

elle: 2&3 may i dh stat keje balik...hihi

oshinz: tak suke sport shoes sbb i pendekkkk :( jom jom teman i...hihi

Arief Arf said...

confirm penat.. good luck on your preparations!

hayati hashim said...

ala.. jumaat dh plan nk p pedi n mani.. klu x boleh join u hunting..

eeeh, pki slipar jepun sudah. baru enak berjalan..

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

wahhh..bizinya dia..
seronok kan kan kan

miey anna said...

nak ekot jugakkk..hehe..ujung minggu neh..me menantikan kedatangan tunang pulang..mau kuar survey butik2.. ^_^

gud luck nana ^_^

AIN said...

nak ikot jugak boleh? :P

~ mizzAmy ~ said...

sgt hectic. yes jgn pakai heel ok. nanti nak pre-wedd tak bermaya pulak.

~ NANA ~ said...

arief: tq :)

hayati: i xde selipar jepon la...dari kecik mmg suke pkai heels...hihi

mizz sue: sonok :) rse x sbr pulak...hihi

miey: jom la kalo nk ikot :)

ain: jom jom...hehe

mizzAmy: tu la, risau sgt pre-wed nnti tak bermaya dh :(

nur fatin amani said...

memang sgt penat tuuuu

chayok2!

teha said...

nak ikot nk ikot!!!

wahhhh mmg penat giler la nnti

Miss Sunshine said...

wah.. pack nye jadual.. Takpe2 bersusah2 dahulu.. bersenang2 kemudian.. =)

Miss Tatie said...

nana, i'm free on friday. let me know, kalo u nak peneman. sunway pyramid ngn my place xde la jauh sangat.. k?

~ NANA ~ said...

tatie: waaaa serious ke???? nak nak nak!!! i tak suka jln sorg2, segan :P

anaztasias nora aira said...

dearrrrrrrrrrrrrrr : i pun hectic this week. nora gi sogo isnin dear :)

miss puteri said...

dengar pon penat nie..haha...jeles kat u sebab tunang i balik kampung. jadi i takturun kl nanti takde org nak teman i shopping beli brg..huuuuu

Hidayati Farhan said...

byknya prog u nana. all d best. yayyy, shopping sakan2 taw

~ NANA ~ said...

mmg hectic yang :)

mizzura said...

packnyer...apa2 yang penting cooolll & rilex..nanti photoshoot nampak muka stress plak...enjoy labour day!

|Ada Apa Dengan Passportku|