Monday, April 18, 2011

U Ols Camni Tak??? Heeeeee~

hai ols~ huwaaaaaa ai rase kan, sah2 ai ni dah tak betol...memang mcm lalang yg ditiup-tiup angin, TAK TETAP PENDIRIAN betol....tadi kan, ai saje2 la menggoogle cari PELAMIN YANG TAK PAKAI PANEL, last2 byk pulak yg ai berkenan & opkos la ai rase NAK TUKA lagi design pelamin ai....hahahahaha *memang nk kena maki dgn wedding planner la kan, hari tu iye2 janji takmo tuka dah*


ok ai jumpe pic ni mula2....ai rase nak jerit je tgk pelamin ni coz ai suka sgt2...ai rse mcm sweet je ade ribbon+crystal gantung2 camtu...maybe u ols rase biasa je, tapi ai suka pelamin yg camni...hihi...opsss sgt la tak sesuai dalam rumah ai kalo pelamin camni coz umah ai tinggi 11 kaki je...nk buat camni, WP ai cakap at least tinggi umah kena 18 kaki...

huwaaaa yg ni ai paling suka....siapa yg baca my blog dari awal mesti tahu ai nak pelamin yg simple2 juz decorate dgn fresh flower...siyes ai suka pelamin ni, taktau kenapa...ngeee~ owh maybe ai boley suruh my wedding planner ikot design langsir camtu...hehehe

fine!!! tempat makan ni sgt cool kan??? takyah pakai canopy pon, huwaaaaaaa menangis kalo ai dapat camni **hanya mampu berangan**

24 comments:

tqahmisdar said...

sangat suka tempat makan tu..nyum2~

Miss Sunshine said...

tempat makan tu cantik sangat lah.. suke2... =)

Wawa Yusoff said...

Sukela yg payung tu..!

nida-razak said...

hehe...nak tukar lg ke nana?pening wp u...hehe..ske pelamin yg second tu, simple..nida pon ske yg simple2 je, just guna fresh flower...

cheQmOomOo said...

suke a y last tu..wuwuw

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

yang wane biru tu cantik ah.. adoi terliur!

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

suke yg first tu...waduhh..su pya pakai panel roman..insyaallah

Cik Shiqa said...

saya pun suka yg lastu tuh.. ngeee rajin baca belog ni, sebab boleh skodeng pelamin jugak.hehe nice!

ZiL said...

cantiknya first pelamin tu... suka yg tu.. meletops....

veesakura said...

nana: amuk la WP u nanti.hahaha!! btw, tempat makan tu sangatt unik. mcm berdating plak. tp i suka! hihihihi

WillBemrs said...

ye2...awk x ske pelamin ada panel kan...nak yg fresh flowerrrr je...cool beb..! yg paling cun dpt table n payung yg meriah cmtu kan..kan

~ NANA ~ said...

tqah: lawa tp i hanya mampu berangan je la...hihi

miss sunshine: u buat la camtu...plz plz :P

wawa: hoho cantek kn?

nida: mmg dia pening da pon kot...tiap2 minggu i call tny itu ini...hahaha

cheqmoomoo: hehe tu la i pon suka

oshinz: simple je kan? :)

mizz sue: eh roman lawa la...siyes :)

cik shiqa: waaa x sangka ada jugak silent readers...hihi tq~

zil: meleyopss tp x mampu nak buat :(

veesakura: hahaha nasib la WP i tu ade customer mcm i

willbemrs: sorry...i ade salah tulis apa2 ke dlm entry ni??? ayat tu mcm sumthing wrong je *sorry ada terasa mcm diperli pulak* erkkk i tgh period maybe :(

Hunny Kitty said...

fuh fuh fuh....kalau la ada org seponser

alia said...

wah susah jugak yer wedding planner tu ada customer mcm nana ni hehe

tapi ddalam gamba tu semua cantik2 la

WillBemrs said...

eh2... alamakk...eh bkn...xde somethg wrong...sume ok...adoiii... sory2... heppy prep eh.. :)

ciK LyndaWawa igUana said...

alamak ai..cantiknye pelamin2 itu..huhuhu

ain said...

masya-Allah lawa-lawanye semua

best kan kalo impian jadi kenyataan

miss puteri said...

sukenyaaa. sukenyaaa.hehe.. tmpat mkn sgt cantik kott..sgt!hehe

nur fatin amani said...

no.2 tu cantek & simple!!! suka~

omg! tempat mkn tu sgt unik & cantekkkk

~ NANA ~ said...

best kan kalo dpt tempat mkn camtu??? tp kalo hujan susah jugak...ngeee

zimie said...

cantik sesangat2.nak no 2!!!! ;)

Cik Mira said...

cantek!!! payung tuh sgt cantek laaa

teha said...

along...yg no.2 tu simple & gojes

~ NANA ~ said...

zimie: jom jom kite buat camtu...kekeke

cik mira: tu la...mne la nk cari payung camtu kn??? heeee

teha: ececehhh budak kecik tau ape....hahahaha