Tuesday, April 12, 2011

yeayyy dah sampai

hai ols~ juz nak bagitau glass coaster yg ai order kat oleole manis [LINK] dah sampai...yeayyyyy ai sangat H.A.P.P.Y okeyyy sampai rase nak loncat-loncat atas katil *memang over*

comel tak??? saje pilih bentuk LOVE...ngeeee~


haaa ingt lagi tak yg ai pernah mention ai ade beli tudung ONLINE utk pakai time akad nikah nanti??? if lupe, boley refer kat [LINK] tu balik okey...tudung tu pon dah sampai & ai sangattttt satisfied....

haaa ni la tudungnya....tapi manik-manik tu ai JAHIT SENDIRI okey...eh, alamak!!! tak surprise la u ols da tgk dulu **ai ni semua benda nak reveal dulu** ngeeeee~ tapi takpe la, u ols still taktau cara ai pakai nanti camne kan???? jeng jeng jeng~ (bajet ade org nak tengok je)

30 comments:

♥ Kasut Pink ♥ said...

Wah, double happy nana! Tudung tu cantek sgt. Tgh ushar tudung utk nikah jugak ni...zasss...

Hunny Kitty said...

silver ek?? naisssssssssssssss

nida-razak said...

waa...cantik..especially tudung tu...ske3x.. =)

Miss Sunshine said...

cantiknya... suka tudung tu.... glass coaster tu pun menarik.. nak jugak boleh tak? hehehe

cheQmOomOo said...

ole2 tu ape ?dlm bekas kan tu??

weee cntik tdung..

~ NANA ~ said...

tq ols~ tp mcm x surprise pulak kan tunjuk awal2??? kekekekeke

tqahmisdar said...

I nak tengok! hehe.. cantik sgt.. =)

e k i n ♥ y u s r i said...

mahal x glass coaster tue?

malynd_anggun said...

i pun mcm tgh carik glass coaster..
mcm tau2 je,,heheh...

tudung pun cntek..nk copy cat nana nye lah! bole x?? heheh

asha said...

cantek nyer tdung tu nana.harga pon nice kan.:)

nida-razak said...

haha...xpe nana..kitorg xley imagine lg ble nana pakai tudung tu...hehe...still surprise gak..hehe..

elle's laaa~ said...

ehehehhe.. betul- betul gumbira dia nehh.. hehehe

~ NANA ~ said...

tqahmisdar: nk tgk? sabar k...hihihihi

ekin: taktau la nk kata mahal ke x...ngeee~ eh2 knp i xley buka blog u ek??? slalu je u comment tp i x dpt detect u ni blogger yg mne

malynd: hehe instinct i la tu :P boley aje nk copy cat...dont mind :)

asha: tq :) harga ok la kot...hehe

nida: rase2 comey tak nnti i pakai??? hahahaha

elle: mmg tersangat gumbira...lalalala~

~mspija~ said...

yuhui!!
wah hilang stress baca n3 u. haha. tudung sgt gojes okei.i pun nk beli tapi mak andam dah ade. ngehhh..jimat 100. hihi

e k i n ♥ y u s r i said...

http://queen-of-colors.blogspot.com/

my blog
hehehe

veesakura said...

nana!! nak pinjam tudung! tomei sangat lerr. LV takde tudung nikah lagik nih. hehehe :D

aNis LeMoN aBu said...

cik nana. jaga2 lompat atas katil. satgi roboh, len plk cito eh.. ;)

im happy for u, dear.

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

tudung tu cntik

afiewithayie said...

cantik sgt2 tudung tue..nak jugaklah..padan ngn baju nikah kita.. :)

~ NANA ~ said...

hai ols~ thanks for ur comments & compliment okey...muahhhx :P

Misi QMK 2011 said...

nana, cantik sangat tudung tu! i masih lagi penin tatau nk pakai tudung camner..uwawawaaawaw!!help2~! :(

Hana said...

wow!! cantik tudung nikah tu :) beli kt ner eyh???

aTy _faRed~ said...

cantik nyer..!! mesti gojes kalau awak pakai nanti...:)

♥♥ eija ♥♥ said...

ermmm cantik... hehe....
mesti cantik laa nana pakai nanti

~ NANA ~ said...

misi QMK: nak pinjam tudung tu boley la tp kna tunggu lps majlis i la...kekekeke

hana: if nak beli click kat link yg i bagi u k cyg :)

aty: alamak blm tgk lg dh kata gojes...kekekeke

eija: alaaa takotnye org ckp cmtu...kalo x cantek cmne :P

nida-razak said...

nana...that day is ur big day..so mesti cumey nya... xkn ada org len lg cumey dr u.. (^v*)

Adawiyah A.Halim said...

tudung tu...lawa la...

e k i n ♥ y u s r i said...

nana,beli tudung tue katne ea??
nak jugaklah

~ NANA ~ said...

ekin...i ade kasi link tu kat atas tu..try buka link tu okey...i beli tru FB je :)

Cik Mira said...

cantek! i loike ^___^