Monday, May 30, 2011

my wedding shoes

i ni tak reti betol nk simpan rahsia...semua nak reveal dulu!!! hahaha lamtakkaulahnana~

ni heels yg mula2 i beli utk pakai masa wedding i nanti...kaler gold, so sesuai sgt la nk pakai time bersanding nnti...tapi tak jadi nk pakai SEBAB i berkenan kat wedding shoes yg lain pulak! kekekekeke tak tetap hati sungguh...

ni pulak kasut yg i beli utk pakai masa akad nikah & potong kek...since baju nikah & dress utk potong kek warna putih, so i pilih kasut warna silver...berkilat2 yuu~ hihi

haaaaa kasut ni la yg i akan pakai utk sanding nnti, ganti kasut yg first tu...hihihi....suka heels ni sbb nmpk lg meriah dgn bling2 dia tu...kasut ni sama je dgn kasut warna silver tu, juz warna je gold...ekceli kasut ni adik i baru beli so bila i tgk trus berkenan nak pinjam!!! hahaha....sbb kasut ni jugak la i beli kasut warna silver kat atas tu....hihi

btw semua wedding shoes kat atas tu adalah dari VINCCI....tak sempat weyh i nak tempah kasut kat GAVY...huhuhu....pssst, i dah sediakan stokin awal2 coz takot melecet nnti ngeh negh~

25 comments:

cheQmOomOo said...

bling2~

Wawa Yusoff said...

nana! i suke kasut gold tu.
mmg tgh hunting kasut gold sekarang ni.
u beli kat mane... santeeekkk!!

tqahmisdar said...

wah! bling bling gitu..hehe

put said...

cantik dear! pinjam!!hehe (~_^)..da dekat nie dup dap dup dapp.he

LisaLisut said...

cantiknye kasut dieeeeeeeeee..i lg suka yg 1st okkk :)

Miss Sunshine said...

cantiknya kasut.... blink2 gitu.. kasu yang 1st tu nak pakai bile?

sfarlina said...

wah! cntik ksut kaler gold yg last tu!!

veesakura said...

nana, i tak suke gold. tapi, kasut yg 1st tu memang menambat hatiku.hahahaha!!

~ NANA ~ said...

kasut yg 1st tu simpan dlm kotak je la jwbnye...kekekeke

~ mizzAmy ~ said...

semuanya cantik... kasut yg 1st tuh pun cantik lah dear.

ZiL said...

cantiknya kasut.. suka yg gold last tu...

Adawiyah A.Halim said...

suka...like..cantik....heeee =)

~ NANA ~ said...

amy: mmg cantek tp yg last tu lg tinggi n best pakai...hihi

zil: tu la i pon suka yg last tu...hihi

adawiyah: hehe tq dear

cik syahira (a soldier's gf) said...

assalamualaikum nana.

beli kat vinci mana ye? syira sedang cari heels yang ada glitters warna gold. mahu match kan dengan clutch untuk hantaran. he3x

~ NANA ~ said...

syira: yg first tu i beli kat KL...yg silver tu kat kuantan & yg last tu kat kemaman...kekeke

rasanya mana2 vinci pon ade kot...hepi hunting dear! :)

the girl next door said...

i LOVE heels!

Anonymous said...

bling2 gitu! hehe

aNis LeMoN aBu said...

pergh, cantikcantikcantik! =)
good choice!

WillBemrs said...

SUME cantek...! and x sangka u leh dpt kt VINCI..!nmpak glamer tau.. :)

Q said...

misi pencarian kasut nikah and sanding I masih tak berjaya!!!T_T

Liyana Aziz said...

auchhhh, sangat mengerlip! hehehehehehhe.. yang atas sekali simple..

Cik Lijah - BuKan PuTerI CinDeReLla said...

nana...kasut mmg meletops....suka...!! kih3....
yg peep toe silver tu mcm kite punya...tp kite punya tak strapless blkg la....hehe...

Anonymous said...

ehem2...ramainyee minat kasut gold saya.... :)

*ilah a.k.a adik nana*
:D

~ NANA ~ said...

hahaha gedix la ilah!

aTy _faRed~ said...

asalkan namenyer adalah 'kasut'.. ai suker sangat tengok... cantik..nape mase ai carik sulu mase nak kawen tak jumpe ek kasut cantik2 macam ni kat vincci... [ai jeles].. heheh..:)