Wednesday, May 4, 2011

Wordless Wednesday : Mini Jar


phewwww~ still taktau nk deco mende alah ni ni camne...my mom ckp reduce sket coklat dlm tu coz nmpk padat sgt...hihihihii

35 comments:

tqahmisdar said...

aah..nmpk padat sgt Nana.. =)

♥ Kasut Pink ♥ said...

cantik mini jar ni. ni utk vip favor meh?

lind said...

mini jar ikea nya ke? Besh ni, doorgift transparent

eidA said...

beshnya nampak all chocolate yg kat dalam tu..hee
letak riben kat "pergelangan" tudung tu, ok kot..hee

Wawa Yusoff said...

cik.nana : mcm same je VIP gift kite. hehe.

psstt..balang ikea tu mmg cute kan :)

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

kalau masuk dalam uncang ok tak? ehehe. kepadatan itu yang kite mau. baru puas makan coklat tu ha.

~ NANA ~ said...

tqah: tu la mmg padat...if reduce, nk taruk mne pulak lebihan coklat tu...hehe

kasut pink: ni bkn utk VIP...i beli 60pcs je, utk bagi kat sape2 yg dtg dari jauh...hehe

lind: yup ,ini jar ikea syg :)

eida: a'ah kn, letak ribbon pon ok kn? simple gitu...hehe

~ NANA ~ said...

wawa: tp i punye ni bkn utk VIP...hehe

oshinz: a'ah uncang!!! nice idea

miss puteri said...

i yang dari jauh tu kan??hehe....lekat sticker n ikat reben..tadaaa..hihi (~_^)

e k i n ♥ y u s r i said...

letak tq tag n ribbon...
simple n nice

cikFM said...

nana.. coklat u sume bez2.. hehe.. nk2.. comel.. :) agak padat la.. beruntung VIP tu. hehe

Miss Sunshine said...

haahlah nampak sendat dan padat. tapi menyelerakan... letak riben bagi cantik.. =)

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

LETAK REBEN SKET BARU CUTE MIUT

~ NANA ~ said...

put: yup if u dtg, dapat la nnti...hihihi

ekin: my mom suruh buat camtu :)

cikfm: ni bkn utk VIP...if u dtg pon u akn dpt...hihi

miss sunshine: ubat kurus tu...kekeke...tq 4 da idea :)

sue: yup tp i sedang berusaha pk idea yg lain dprd yg lain :)

zimie said...

jar tu kat rumah guna untuk sugar.ekeke. nice gak letak coklat.kreatipp! bestnye, bertuah 60 org yg dari jauh tu.hihi

lovelyadibah said...

dba rasa just letak sticker tq pun dh cukup cantik dh:)

amani.. said...

dear..mmg nmpk padat tp xpela ltak je dr membazir kan..

stuju sgt if u just lekat tq tag dkat jar tu and penutup u lilit with something..should be ok sbb jar tu pun dh nmpk cntik dh so jgnla bg dia nmpk sarat dgn hiasan sgt kan..

cikFM said...

owh untuk org bese ke doorgift ni.. bez gilee.. hehe.. letak sticker pun cam dah ok ... tak payah banyak2 sgt letak takut nanti lagi nampak padat..

veesakura said...

eh, i nak jar ni ngan isinyer skali yer. 5 tau!! hehehe.letak jer sticker tq tag. or if rajin, lekat bunga sekuntum kat atas penutup macam rilla buat untuk e day doorgift die. yang bahagian badan, lilit cket with fancy ribbon.ngeeee

~ NANA ~ said...

zimie: if nk, kna dtg la..hihi

dba: tu la, i pk nk sumthing yg simple

amani: tq for the idea :)

cikfm: tu la, nnti la i reducekn sket...hihi

vee: haaaa letak bunga atas penutup kn? nnti i try buat :)

Adawiyah A.Halim said...

bestnye doorgift nana!!!!

Hidayati Farhan said...

nana, bape cost utk semua tu ek? still xde idea nk bg ape ni. huuu

~ NANA ~ said...

adawiyah: hehe best ek? kalo nk jemput la dtg nnti k :)

hidayati: i x kira la pulak cost utk 1 balang ni brp...tapi if x silap, balang ikea ni harga dia RM 1.80 sebiji....utk coklat pulak, i bagi harga lbh kurang la k coz i tak ingt the exact amount (utk 60 balang):

1)ferrero rocher : lebih kurang RM 80
2)toblerone (rm32/packet)-ada 15 biji if x silap : RM 128
3)hershey (2 packet) : RM 22
4)mars (rm32/packet)-ada 35 biji dlm 1 packet : RM 62
5)cookies (rm1/packet) : RM 60
6)choc bar (rm22/box)-ada 85pcs/box : RM44

intan said...

wah..bestnye vip gift. nak satu boleh?

~ mizzAmy ~ said...

ha'ah lah nana. betul kata ur mum tuh. reduce skit coklat tuh. nampak tak comel tau tersepit2 mcm tuh. lol...

ciK LyndaWawa igUana said...

balang tu mesti mahal kan...

teha said...

coklat BEST!

atin said...

along...nak satu balang tu...hakhakhak

Arief Arf said...

nampak penuh, and bila macam2 letak dalam tu nampak serabut. kalau boleh semua coklat sama dalam satu jar tu lagi cantik
X)

nolyndila said...

cantik..cme perlu kurangkan ckit coklat tu..:)

aTy _faRed~ said...

ikat tq tag kecik nama awak n tunang ngan ribbon kat bahagian dalam jar tu... kaLau pakai coklat MnM jer pon ok jugak... :) isi penuh2..

Sarafa Rara said...

chocolate..yummy... nk

mizzura said...

tak terpikir pun nak letak choco...it my mind nak letak candy jer..tapi choco ni pun menarik gak :-)

~Hayati~ said...

hai...just nk share..sy baru je khwin and guna mini jar ni jugak tuk vip doorgift..i letak cookies kt dlm tu...hehehe..i rs if u ltk mcm choc chip cookies pon ok jugak, i dah test..die kedap udara..konfem xlemau :P

Iwanis A.m.d. said...

dear,
boleh tau bape harga utk 1 pcs jar tu kt ikea?
tgh survey2 ni.hehe