Thursday, June 9, 2011

Bridal Shower!!

hai ols~ semalam kitorang buat bridal shower (with family members only) kat rumah....sangat2 syok & happy....so today nak share dgn u ols about the moment....enjoyyy (^_^)

presenting the bride to be yg chubby....hihi

the decoration with flower papers~

the butterscotch cake (nyummy~) remember about the "payung" ??? hihi

with siblings (lagi 3 org tak cuti lagi & boy entah hilang ke mana time ni)....yg pakai tudung tu mak usu...

again, with siblings & cousin....cute tak kitorang??? hahaha

enjoy the bechelorette party !!!

my beloved UMI

dgn family from indonesia....sanggup tu diorang dtg dr jauh *terharu*

**************************************
if semua deco ni masih elok, ingt nk jadikan photobooth utk wedding i sabtu nanti (^_^)

31 comments:

cikFM said...

beznye nana.. :)

Cik Puan Mimi said...

sedapnye kek!! nk sikit nana~~

Cik Mira said...

backdrop sangat cantek!

Hidayati Farhan said...

nanaaa, cantik lah backdrop. awk pon cantek. tggl esok je kan nana. enjoy2

Hunny Kitty said...

bestnyerrrr jeles22222..hahahaha tak sempat nak bridal shower sangat2...ada tapi private event je...huhuhuhuhu

~ NANA ~ said...

cikFm: best best! hihi

mimi: mimi nak? meh nak blanje....hihi....waaaa mimi, tiba2 nana rasa rindu time stdy & enjoy2 kat uniten dulu :(

cik mira: tq :)

yati: tq dear :) yup mlm esok akad nikah...takotttt

~ NANA ~ said...

hunny kitty: kekeke i pon x plan sbnrnye nk buat tp adik2 i ni semangat sgt :)

Renee Meow said...

beshnyeaaaa.... *jeles*

sumer cantek2.. u have a beautiful family *jeles jugak* ;p heehehe


meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

malynd_anggun said...

nana!! cntek sgt ur paper flower decorations!! i nak!! eheh..bole sgt u buat photobooth for ur wedding...love it!!!

♥ Kasut Pink ♥ said...

Nana...nana...nana...paper flower tu cantik sgt!

.:shura shushi:. said...

nana!!cantik

bestnye..

hayati hashim said...

nana.. sweet sgt... mesti tgh dup dap dup dap ni... i ttgu e card.. nk p kemaman!!

Adawiyah A.Halim said...

bestnye..harap2..kwn2 sy..sudi wat party tuk sy nnti..ahahaha

ZiL said...

bestnyer nana... cantik backdrop.. nana sangat2 kreatif.

UyaRayza said...

besttttttttttttttttttttttttttt hehehehe

LisaLisut said...

wow nana.gila lucky.i rs kalau tak jmput ur frens pn adik badik u yg ramai prempuan pn dh meriah.haha.1st bridal shower ade mak ayah sedara mara okk.hehe.sll i tgh dgn kawan2 je.bestnye.

yUmIe said...

Nana,len dr yg len.anyway gud luck and congratz in advance.hihi

Liyana Aziz said...

the cake, damn yummy! comel kak nana....

~ mizzAmy ~ said...

selalunya bridal shower kawan2 yg buat. nih family yg buat, lain dari lain. seronoknya...

LittleSunshine said...

yup..sll ngn kawan2..ni ngn family..kalau fmly liza benda alah ni mahu terkejut..xphm..but ur family sgt best..cantik deco

eidA said...

bestnya tgk..ramai siblings perempuan...;)

I semua kecik2 ag..

~ NANA ~ said...

hehehe adik2 i yg semangat sgt nak buat sbnrnye...nsb baik semua cool je...hihi

veesakura said...

beznyer nana!!!jeles nih! ngeeee

Arief Arf said...

nice setting! kat mana ni eh?

~ NANA ~ said...

vee: thanks :)

arief: kat mne? kat lua rumah je...ngeee~

miey anna said...

alahai..sweetnye nana..suke la kek tu! hehe

nida-razak said...

cantik papaer flower tu... =)

Miss Sunshine said...

Nana.. bestnye... kenapa tak jemput i sekali.. hehehe.. ^_^
Kek tu sangat menyelerakan....

hidayah hiddensity said...

best2!! sporting nyer family.. ermm.. b2b big bridal shower anyone?? heheh

Syima Syaz said...

woww...family yang supportive!
cantiknyeee

iedaurora said...

ieda pun nak buat nanti, curi idea deco skit ye ^_^