Wednesday, June 1, 2011

My Pre-Wed Pic

hai ols~ today nk share pic pre-wedding yg kitorg buat last month kat putra perdana park...since last minute nak buat pre-wed ni coz replace tempat amy, so mmg takde preparation langsung...simple2 je kitorg buat, takde props, juz pakai body language je...kekeke....jom layannnn~


konon2 nak buat english style pakai baju gitu tp tak menjadi pulak! hahaha

buai laju-laju~

bride to be yg menjadi rebutan...ouchhhh~

flirt flirt (^_^)

jommmm kita kejar jejaka macho ni...siapa dpt tangkap dia yg dapat...ahaks~

BRIDE: janjiku bersamamu~
GROOM: segalanya untukmu~

main cak cak kat playground...

ada mcm gaya posh & beckham x??? hahahaha

kami pasangan yg ceria....lalalala~

opsss~ i tahu pic ni OVER sket...tapi muka i kat sini mcm "CUTE" la pulak...kihkihkih

33 comments:

LisaLisut said...

eh last 2 months ? i rs mcm baru ni je lg u buat pre wed?hehe.ke i yg slh baca post.i rs mcm baru bbrp minggu je babe.

muka u mcm pelakon sinetron indonesia okk.hehe

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

rambut sangat lebat okeh.. sexy ah rambut lebat. ehehe.

~ NANA ~ said...

skrg dh bln 6...i buat pre wed 3/5/11 ...so sebulan la!!! adoiii camne la i kira 2 bulan! hahaha thnx bgtau :)

sinetron indonesia??? kekekekeke

~ NANA ~ said...

oshinz: a'ah adik beradik i semua rambut lebat...kekeke

yana aka heart^bee said...

rambut nana cantik la..jeles..hihi

i pun ala-ala nak buat pre-wed garden macam ni tapi tak kesampaian, masing-masing busy tup-tup dah dekat masa.. haha

nida-razak said...

nana..cantik..n sute je sebab tema dia yg mmg cute..aritu nida tgk da kat blog op nana, mmg cantik gambar2nya.. =)

Miss Sunshine said...

fewitt.... comelnya nana.. cantiklah gambar pre wed tu... sweet je.. asyik tengok gambar orang je... huhu, gambar sendiri, takde pun.. huhu

Hunny Kitty said...

somel sesomel somelnyer....heheheheh sgt suke..n setuju ngan cik lisa...mmg muka sinetron!!

cikFM said...

ade gaye posh n beckham laa. phewitt.. hehehe

zimie said...

dear, yang buku tu sweetttt.wah gitu.guna props novel untuk berkata2.hehe cool~

♥ Kasut Pink ♥ said...

Kreatif jdkan novel sbg prop. Taik lalat nan yg mahal tu. manis je..

ElyaElmo said...

neraaaa AF!!!! hehehe

~ NANA ~ said...

yana: hihi tq dear :)

nida: takde tema sgt pon...kekeke

missS: tq :) ni pon kebetulan replace tempat amy, kalo x mmg xde pre-wed la

misskitty: hahahaha lawak okey! sinetron apanye :P

cik fm: ada gaya ek? hah

zimie: tu je props yg mampu pk time tu :)

kasut pink: taik lalat tu mmg mahal...hahaha

elya: nera af? hahahahaha

eidA said...

nana, post satu tu memang ada gaya posh n beckham...sensasi g2..haha

.:shura shushi:. said...

u c0mey Lor nana!!
=]

~ mizzAmy ~ said...

bakal suami nana pun body builder ke? hikhikhik.. leh geng ngan my encik tuney.

Miss Marea said...

comelllllllll.....hik hik :)suke suke suke....

tqahmisdar said...

comel sgt nana..hehe

anaztasias nora aira said...

love the book idea dear :)

dOdOt_ShyG said...

nana... sgt comel ok!!
i likeee... hehe..
sweet je ble tgk tau!!
nana.. kad kawen u dh smpai tau!!
thanks nana.. n congrats!!
next week right??
dup dap dup dap.. lalalala..

Arief Arf said...

nice pics!
nanti gambar wedding mesti lagi cantik!

~ NANA ~ said...

hihi thanks koranggg...malu i :P

MikaYJlover said...

waaaah~~~ cantik la gmbr k.nana~
cute sgt2! >w<

Adawiyah A.Halim said...

btol ckp elya..mcm nera la plak si nana ni....hehehe

~ NANA ~ said...

mika: tq mika cayanggg *malu* :P

adawiyah: ish jauh panggang dr api...dia sangattt cun okey :)

amani.. said...

dear..u look so lovely...cantik..
btw i like ur hair..i pun simpan rambut pjg tapi tensi gle ok asyk gugur je..ble syampu nah kau segenggam dapat..rse nk ptog tapi sayang...

kitakesitu said...

hey u..suke la nengok picca2 ni...amek gamba di playground jg nice idea =)

Liyana Aziz said...

kak nana yana yg comel! yana suka la gambar yang ada novel! hahahaahhaha.. picca speaks the words!

Hidayati Farhan said...

nana. comelnya. suka gamba, suka nana. ehehehe. BF x suka la. kang nana debik :P

~ NANA ~ said...

amani: jgn la puji lebey2...malu la...kekekeke...btw rambut i gugur jugak tau lps shampoo...

kitakesitu: playground okey tp baik pegi pagi coz ptg kang ramai budak2...hihi

yana: hihihi tq yana cyg :)

yati: hahahaha notty ek yati ni...babap kang

aTy _faRed~ said...

ai teringin giler nak buat pre-wedding... dolu2 tak sempat nak buat...jeles tengok gambar2 cantik..huhu

safiyyah osman said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaa..bestnyaaaaaaaaaaaaaa....

-AlEyA aNeEsA/ mArWaTi WaHaB- said...

terima kasih sebab jadikan dua novel tu sebagai salah satu kenangan dalam kehidupan tuan rumah, ;-)