Tuesday, July 5, 2011

Newly Wed~


SABTU, 02.07.2011 : i dgn hubby balik kampung kat sekinchan, selangor coz ada kenduri kawen...my family dh ada kat kampung hari jumaat lagi tp i mcm biasa la, mesti nak duk rumah hubby dulu jumaat tu....hihihi...so kitorang gerak ke kampung sabtu pagi **family paham kitorang still dlm mood honeymoon**


alhamdulillah, syukur yg tak terhingga atas segala nikmat ikatan perkahwinan yg terjalin ni...fahmy seorang suami yg sgt baik :)

perasan tak i makin chubby??? sejak kawen ni taktau la knp selera makan bertambah...nk kata makan berteman tak jugak coz kitorang jumpa seminggu sekali je...perubahan hormon maybe??? kekekeke **tapi kena jaga badan jugak tau, tak selesa la badan macam skrg ni, rasa berat semacam je hohoho**


adik i suruh buat pose ala-ala titanic....tak kuasa i nyahhhh~ tapi hubby beria2 angkatkn tangan i suruh jugak buat...kekekekeke...alahaiii pemandangan tak brp cantik coz baru je lps musim menuai...

lama sgt2 tak balik kampung sejak nenek meninggal...rasa sgt rindu dgn suasana kampung yg tenang menghijau....

hubby yg tak berapa pandai nk potong kelapa hehehehe...umi cakap lengan je besa tapi tak kuat rupanya....hahahaha umi saje perli....ciannnn cik abg saya ni :P

***********************************

untuk mu suami yg tersayang...
ketahuilah bahawa hadirnya dirimu amat bermakna padaku...
menatap wajahmu cukup menyenangkan hatiku...
semoga perkahwinan yg dibina atas dasar cinta ini mekar selamanya...
kini, engkaulah syurgaku...
bimbinglah diriku agar menjadi isteri yg solehah...
yg taat pada mu & agama...
agar ikatan yg terbina ini sentiasa dlm keberkatanNya...
engkau adalah pilihanku yg terbaik, insyaAllah...

39 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

semoga kekal smpi akhir hayat
amin

♥ Kasut Pink ♥ said...

Nape perempuan kalau lps kawen selera makan makin bertambah & berat pon bertambah? Senang hati kot kan nana.. Tapi kalau kawan2 opis i mesti cakap sbb kena baja dgn suami.. hihi..

K.I.N.A said...

ololo..sweetnyee..hehe..comel!

WillBemrs said...

u ollsss mmg sweeettt....! x menahan bab potong kelapa tuh... ekekeke

~ NANA ~ said...

ekin : amin :)

kasut pink : hahaha kena baja dgn suami? maybe kot :P

kina : hihihi tq dear :)

willbemrs : tq :) hehe tu la, sian dia kna perli

yUmIe said...

phewittt:)

Asz Miza said...

sweet gila Nana dengan hubby.. moga kekal sampai akhir hayat k..:)

SweetyMui2 said...

happy for you sis :) muahxx

Mrs Azhar said...

semoga bahagia smpai syurga, nana..

Byzura Mj (By) said...

yeah! lepas jadi somi isteri leh peluk2 tanpa segan silu hahaha

UyaRayza said...

wahhhh seronoknye dieeee hehehe..berkepit jer kn hehehehe...buat uya tak sabar nk kawen tau heheheh

zimie said...

hehe sweetnye newly weds ni!!tetibe cam suka tengok baju nana tu.ngn tudung tu sekali.hihi

~ NANA ~ said...

kekekeke tq korang semua :)

*mmuahhh*

cheq sue dieyha said...

sweet nana pkai baju kurung n tudung tu...hehehe.btw,semoga berbahagia selalu.kini suami dh jadi segala2nya kan?dan sebab tu jugak la badan kte naik lpas kawen.hehehe...

safiyyah osman said...

bestkan kawen???hehehehe:)

amani.. said...

tembam2 pun still comel ok....hehe..

Miss Marea said...

Nana sangat comelllll.... \(^___^)/

ZiL said...

Nana.. cantik u pakai tudung... comel je... suka la tengok u bertudung.. rata2 orang lepas kahwin memang badan naik.. mcm zil.. naik 4kg dah ni.. hihihi.. nak turun balik memang payahla...

Hana said...

romantik gitu ~~~

tqahmisdar said...

sweet sgt nana..hehe

NOUR said...

nana da mmg pakai tudung pas kawin? kamu sgt cantik pakai tudung!!!! wanny doakan nana bahagia sampai akhir hayat.....

Mia-Ina said...

sweey couple & romantic..mia suke tgk...semoga kebahgiaan milikmu selalu nana

Hunny Kitty said...

lepas kawen tak berani nak timbang...sekian hahaha

amy fahmi said...

sweet la nana.. :))

tiramisu said...

comelnye korang 2.... =) smoge kekal bahagia sampai bile2, nana n hubby. suke tgk korang!

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

nana! su pun kuat makan lepas kawen sekarang 68kg tau..hihi

"cikkin" said...

nana..suke entry ni.rase sweet je bace..hehe..moga bahgia sampai bile2..=)

cikkin pon asyik makan je yg...senang ati may b..=)

*berpk nak buat entry sweet jugak..x reti..hahaha~

bunga said...

alahai sweetnyer..semoga diberi kebahagian yang berpanjangan..:)

Liyana Aziz said...

kak nana! sweetnya! suka la tengok semua gambar... dah alang2 kat sekinchan, meh la turun shah alam!!!

fitria said...

alolo comelnyee... suke la tgk korang ni...

Renee Meow said...

aww sweetnyeaaaaa u all nie.. ni xsabar nak kawen nih.. haha ;p

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

Miss Sunshine said...

alahai.. suweeetnya dia... ^_^
aiseh, ni yang mood kahwin memuncak-muncak ni... nana, semoga berbahagia selalu ye... Kelakar je tengok hubby potong kelapa tu... Baru je nak tegur tadi.. nana nampak kurus tetiba nana kata dah chubby.. tak chubby pun.. comel je.. ^_^

miss hav0c said...

Amin~

ciK LyndaWawa igUana said...

comel pakai tudung...

aTy _faRed~ said...

besh nyer suasana kampung..!! baru betul2 rase balik kampung kan..:)
neway... makin berseri lak sejak2 kawen ni ek.. ;) sonok kan...

Cik Mira said...

sweet.. pengantin baru nih. hihi
*tetiba bersemangat nak kawen. haha

~ mizzAmy ~ said...

comel nana bertudung. =)

kaklong said...

semoga kekal hga akhir hayat...amin

Amni said...

sweet jer.. moga bahagia hingga syurga kak.. amin..