Friday, July 15, 2011

presents lagi (^_^)

hai ols~ ni scheduled entry tau, i maybe dah selamat ada kat rumah hubby kat shah alam skrg ni :)

hari ni siyes taktau nk update apa & kekeringan idea, so i cerita pasal hadiah lagi la k....kekekeke ampunnnn~


i rasa satu perkara yg normal kn lepas wedding pon still ada org kasi hadiah??? mcm tak putus2 lg skrg ni org nak bagi...alhamdulillah~ ingt x entry sblm ni [LINK] i ada bgtau yg i x dapat satu pon iron??? finally i dpt jugak iron yg cantik dari blogger MISS TATIE **thnx dear** ada jugak yg bg kipas angin & towel....


ni paling menarik sbb i suka kasut & handbag!!! i dpt heels primavera color purple from my cousin yg stay kat sabah...and also leather handbag from singapore (kwn baik my mom bagi)....hihihi cantek kn???

harus lah try kan??? hahaha cun tak??? :P


**btw i demam & sore throat ni...tu la, mkn durian dkt 5 biji smlm then lupa nk minum air masak sblm tdo, sob sobbbb**

25 comments:

tqahmisdar said...

cantik! jage diri ye nana.. =)

aNis LeMoN aBu said...

haha. menarik ok! blh jadi kasut raya! (tapi rasanya sebelum raya pun da 'selamat' dah kan, nana? ;) )

Asz Miza said...

Best kn asyik dapat hadiah je..hehehe..:)

Nana, nak add fb nana boleh x? Macam mana nk cari nana eyh?

♥ Kasut Pink ♥ said...

I pon suke kasut klu dpt kasut bestkan tp x pnh lg tgk kawen dpt kasut.

yey, akhirnya nana dpt iron... hehe

LisaLisut said...

wahhh nana u r so lucky ohhh.manyak hadiah u dpt!hahaha

veesakura said...

wah nana! kasut tu cun giler okeh! dahle i nih kipas susah mati shoes. hahaha. ni unsur2 jeles nih :p

Mia-Ina said...

jaga diri nana...mkn durian jgn byk2x g tau..wah dpt kasut..best tue

Linda Yusoff said...

cantik..cantik kasut tu..seronok dpt hadiah lain dr lain ni..dpt kasut pon best dpt beg pon best..

shida said...

he..
rasa cam tak saba laks nak dapat wedding gift..wakakakakaka
jmput sggah blog shida..tq
http://luvabenbaby.blogspot.com/2011/07/kenapa-kita-pelupa-sambungan-entry-8.html

Zil said...

Nana.. bestnye dapat kasut dan beg.. lain dari yg lain.. zil sampai sekrg hadiah tak putus2 kawan bagi walaupun dah 4 bulan kahwin.. rabu hari tu dpt lagi hadiah TV Panonic LCD 32" dr kawan hubby.. best sangat rasanya..

~ mizzAmy ~ said...

cantik ok kasut tuh. leh pakai g keje.

NM02 said...

hi, singgah sini terus follow.

sempat lagi tak nak cakap selamat pengantin baru.. ahakss

nnt kalu sudi, follow ai plak ye.

maceh

*__*

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

rezki tu...Alhmdulillh

Liyana Aziz said...

kak nana!!!! apa! kat shah alam! nak jumpa!!! grrrrr...

wah, yana suka kasut tu, warna purple lagi, cantik kalau orang putih pakai.. eheheehhehe...

take care and get well soon kakak... =)

Gadis said...

cantik kasut tu...
;-)

LittleSunshine said...

wah cantik la kasut tu..best dpt hadiah byk

Hana said...

wahhh..bestnya nana dpt present kasut.cantik kasut tu :)

aTy _faRed~ said...

hadiah2 u memang besh ar nana.. ai suker giler..!! kasut tu memang sangat cantik..!!!

Nizam Ijam said...

best2 :)


” Nizam Ijam Dot Com”

Wanie said...

seronoknye dapat hadiah gempak2..

ciK LyndaWawa igUana said...

kasut tu...cantik...=l

cikFM said...

beznye.. tak putus2 rezeki kan.. alhamdulillah...

Hidayati Farhan said...

nana, gebunya kaki uuu, tu je nk ckp. hahaha

mizzura said...

wah.....beshnyer.....pas kain pun dapat hadiah kan...paling best mestilah dpt kasut n hbag ..hihi

zimie said...

sangat cantik kasut itu nana.seyes!!!;)