Wednesday, July 13, 2011

Wedding Review : Guest Book

hai ols~ today i nk review pasal guestbook pulak...if tunggu pic dr OP mmg lambat la kn??? so pakai camera sendiri je la...hihi

ni la rupa guestbook yg i DIY, ingt lagi tak i pernah cerita dlm entry sblm ni??? if lupa, meh click [LINK] ni meh...tulisan "guestbook" tu pon i tulis sendiri pakai marker warna gold, sbb tu tak berapa nk lawa & senget sket...kekekeke...guestbook pon harusla ikot tema GOLD + RED...i hias dgn gold ribbon, gold butterfly & manik2 kristal yg i beli kat SSF....i rasa guestbook yg i buat ni mcm serabut la sket, tak cantik langsung hahahaha...baru sebulan tp dh nmpk buruk kn guestbook ni? hehe...

dlm guestbook tu ada pic kitorang & doa2 utk pengantin dlm bahasa rumi :)


nampak tak tulisan sape tu??? hehehe...tu la tulisan nora, tiqah & sarah dr group BBF, siap tinggalkan link blog lagi tu :) thanks for coming koranggg!


ni pulak deco kat meja guestbook...siapa sain kat sini, akan dpt jelly cone....dayang2 i ada jaga kat situ....hehe

30 comments:

Hunny Kitty said...

go go go DIY!!!!!! terbaik la!

dOdOt_ShyG said...

so sweet... comel gak kn..
w/pn DIY sndiri, akn rse lg puas ati.. sgt kreatif la nana.. update lg ek psal wedding nana.. lg2 psal DIY tdg dn veil.. xsbr nk tgu entry nana.. classs gitu!!! hehehe.. :p

http://dodotshyg.blogspot.com/

R.R.Z said...

bestnya dapat DIY..

akak tak kreatif la dik..nak gak DIY ni..

Asz Miza said...

Cantik la nanan tulis "guestbook" tu..baru ingat nak tanya nana mana nana beli cover yang ada tulisan guestbook. Sekali DIY semua la..:)

♥ Kasut Pink ♥ said...

sape ckp tulisan guestbook tu x lawa? Lawa ape. 1st time tgk x sangka tulisan tangan ok.

UyaRayza said...

tgn nana nie mmg tgn kreatip tau heheheh..cntikk

~ NANA ~ said...

hunny: kekeke...kenangan terindah tau DIY kawen2 ni :P

dodot: hihi psl DIY tudung & veil tu nnti i story okey...now xde pic lg pasal tu

rrz: try la...kot2 menjadi...hehe

asz miza: tp senget sket tulisan tu...hukhuk

kasut pink: malu pulak bila kena puji...haha *ngade*

uya: u pn blh jd kretif jugak..hihi

zimie said...

cantiknye tulisan nana!!! tulis sendiri lak tu.hihi kreatif DIY guestbook nana ni.

Miss Sunshine said...

nana, kalau nana tak bgtau yang nana DIY, mesti kita ingat nana beli.. serius cantik. tulisan pun cantik je!

ciK LyndaWawa igUana said...

cantik!!!saya pun nak buat guest book jugak nanti...=]wait for my turn ok..=]

Renee Meow said...

niceeeee.... :D bersemangat nak DIY gak.. weee....

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

WillBemrs said...

awk sgt berbakat la nana... DIY sume menjadikk.. jeles ;0

rara pinkmafia said...

yeay rara pon nk buat guest book =)

Cik Emie said...

lawa lah nana :) mane dpt hard cover gitu ek..huhu malas gile nk cari..men tye org jek ni :)

aTy _faRed~ said...

cantik...tak merase nak tinggal jejak kat situ..;(

tqahmisdar said...

yea! ade sign sy..hehe

LisaLisut said...

i jd org plg lmbt komen.sobsob..kreatif nye la cik nana ni.best betul pandai DIY..br la ade sentimental value lebih skit kan.huhu..

jgn mcm i.mls serba serbi..

Hana said...

nana..cantik la guestbook awk..hehe

Mia-Ina said...

best buat kenangan ada guestbook wedding ni...

Syaza Kelyza said...

lawa la guestbook tu :)

eMaH SoMeL said...

Bestkn nana ada guestbook..free2 bole selak bca wishes..klakar pn ada..btw gbook nana look nice je.. :)

Cik Puan Mimi said...

hehe.sume nana diy.
mimi beli je nana.sbb malas.
time beli tu pon kira macam dah last minit.hehehe

anaztasias nora aira said...

nana, nora selalu jadi pengomen terakhir... sbb selalu online malam je. pepun love ur wedding dear =)

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

smart!!! suke22222

Liyana Aziz said...

kak nana memang suka sangat DIY kan??? creative... kalau yana laaa, jadi apa entah... grrrr...

suka je tulisan warna gold tu... =)

Acik said...

wow ... cantik! buat sendiri eh? wow again! :)

Gadis said...

senua DIY best...!!!!

mizzura said...

kagum dgn nana...tulis sendiri pun nampak cantik tau...!

|Kulit Bab1 Dalam Komuter|

fainie_riz said...

tulisan kat depan tu cantek..mcm printed

IFA Athirah said...

i looooove guestbook!! http://www.geekintherainbow.blogspot.com/