Monday, August 1, 2011

Tak Kesah (^_^)

hye beauties~ first of all i wanna wish happy fasting & make sure ramadhan kali ni banyakkan amal ibadat okey <----cakap utk diri sendiri jugak ni...syukur Alhamdulillah, tahun ni sambut ramadhan sebagai seorang isteri (^_^)

okey berbalik pada tajuk asal...i dont care what people wanna say(s)/comment(s)/think(s) about this blog...maybe ada yg cakap camni "ape la minah ni tak habis2 cerita pasal kawen"....takpon "ape kes dia ni nk review wedding sendiri yg bkn grand pon"...paling tidak pon camni "alaaa tu pon nk cerita ke?"...

to my beloved silent readers, i wanna stress here this is my PERSONAL blog...i'm interested & loved to talks about my lifestyle, my dreams, wedding, family, child, & apa-apa yg i suka je la...hehe...so keep on reading my stories if u like or otherwise juz click "X" button if u feel annoying...

btw i yakin apa yg i tulis & share ni tak sia2 okey...i dapat duit dgn buat blog ni walaupon xde la byk mana pon..tp tulis2 je then dpt duit free camtu, bkn susah pon kn??? hehe...THANKS KORANG YG SUDI SINGGAH BLOG NI COZ MAKIN HARI MAKIN BERANAK JE DUIT DLM ACCOUNT ADVERTLETS I TU...kekekekeke

37 comments:

Anonymous said...

peduli apa org nak cakap ok...tapi saya suka dgn cara tulisan awak...nice sngat...teruskan menulis ok..:-)

dOdOt_ShyG said...

btl kn nan.. lantakkn je org yg suke duk menyibuk je 2!! i pn kdg2 grm jgk.. last2 biarkn je.. sbb mulut org susah nk di tutup.. kalu mulut tempayan 2 bleh jgk di tutup lg!! siap dgn soletip lg!! biar jgn terbukak2.. hahahaha.. btw nk tnye nie, cm ne ek nk bt duit cm nana nie ek?? advertlets?? kgsi la sket nana.. hehehe..

Miss Sunshine said...

nana... takpe, pedulikan je cakap2 orang tau... nana, teruskan je menulis blog ni... nak citer banyak kali pasal wedding tu pun takpe.. ^_^

anaztasias nora aira said...

pedulikan lah.... nora suka baca. citer banyak2 nora ada di sisi u :)

Cik Puan Mimi said...

ada orang cakap camtu ke nana?
ish.ape buruk beno perangai.
sape la cakap camtu. sebok je kan..
suke hati la blog kte..bukan nye sebok dok tulis blog orang lain pon.

LisaLisut said...

ha..ni ade yg anon yg komen buruk kt u ke babe? spt yg lain i jugak akan cakap "tak payah kesah" :)

kalau dia tak puas hati buat blog sndri n luahkan sndri apa dia tak puas hati dlm blog dia.done.menyampah betul.haish

cik asam jeruk said...

nana, bila u comment td i baru pasan. blog u ni i slalu baca gak.tp silent reader je..sobs2 maklom la account google tarak. ni baru buat blog baru la merasa nak comment2 ni.hehe. thanx singgah :)

Nurul Farhanah~ said...

at least bg info kat b2b kan..buat tktau je..org mana pernah senang tgk kite senang

amy fahmi said...

i suke blog nana. n i suke nana. hehe. lantak p lah org yg mengata tu. buat tak tau je la.

Asz Miza said...

Nana : stuju dgn farhanah tu..:) tak sangka ada gak yang nak mengata macam tu..

Kukiskuskus said...

derang jeles tu nana....die tak pndai bercerita.haha

R.R.Z said...

iduncare- yg penting sy suke bace blog awk~

:)

cikFM said...

ala mulut org nana.. biar je la.. ni kan blog kite

Gadis said...

peduli ape yang orang nak cakap..

sape yang ckp mcm tu..diorg yang jelez sbnrnyer..

teruskan je ..

Gadis suke kalau nana review pasal kahwin2 ni..hihihi...

dari Gadis xde blog sampai Gadis dh ader blog sendiri..still masih suke review blog nana..

^_^

♥ Kasut Pink ♥ said...

pedulikan mereka2 yg mendengki itu.. mereka yg tak suke tu sbnrnye follow nana & x pernah ketinggalan satu pon perihal nana..

Nurul Farhanah~ said...

as thx :p

ala org jeles tgk kita bahagia

miszatie said...

nana jangan kesah la manusia2 begitu...buat ape yg u rse btol..k :)

Fariza said...

salam ramadhan.

hik3. puasa ni byk sabar. lantaklah apa mrk ckp ok. mesti dia dengki kan. xpe. tulis je apa yg kita mahu. BBF mesti sokong punya.

Atiqah Ahmad said...

tak payah kesah apa orang nak cakap. mulut manusia memang takle tutup. heee~

btw, salam ramdhan. :)

ciK LyndaWawa igUana said...

hehehe..betul tu..apepun..selamat berpuasa jugak...=]

Hidayati Farhan said...

nana, ade anon dtg serang ke? pedulikan!!!! hahaha, i love ur blog n i luv u more :)

veesakura said...

nana, pedulikan cakap2 tu. ur blog, sukati u la nak tulis pe. kalo dorang tak suka, tak payah baca. suh g baca blog sendiri, abes citer. kan? kan?

safiyyah osman said...

buat tak tau ja nana....lepa jeles la tue..ahahhaha

Cik Lijah said...

btul3.....blog kite, sukati kitela kite nak tulis ape....ngeh3.....

to me, blog mcm personal diary.....perkara2 penting, momment emosi perlu jot down....hehe

oshinz said...

eh biarlah nak cerita pasal kawen tiap-tiap hari pun takpe. kite tak kesah pun. abaikan je nana.

Liyana Aziz said...

kak nana, ada org yg bising ke??? ala, biarkan lah kak, biasalah manusia... faham2 la kan...

suka cara akak tulis entry ni, polite ok... thumbs up...

selamat berpuasa buat akak and hubby... =)

aNis LeMoN aBu said...

;)

senyumkan aje.

miss hav0c said...

alah orang camtu sbb diorang tak pandai nak tulis blog cam nana...mcm bangga sket r duit adverlets nana dah byk sbb dulu i yg rekomen dkt nana hahahaha

+ Misz Anna D + said...

Semoga Ramahdan kali ini memberikan banyak barakah buat Sis & suami~ InsyaAllah. Stay happy always!

Mia-Ina said...

mia pernah kena gak dulu..mls nk layan..wat derk je la..yg ptg kte x bkn tls mencarut ke ape..just blogging nana..pedulikan la diaorg tue

miss puteri said...

i love u!! hihi.. tulis 2 jgn tak tulis. nanti i bosan!hehe.... keep blogging dear!

ctmah said...

selamat berpuasa dear...
btw ikut kata hati, yg penting kite happy!

Hunny Kitty said...

aak?! hahahahahaha

miszatie said...

tu org2 xde keje namenye dear..:)

.:shura shushi:. said...

i suker bc bLog u!!

zimie said...

suara makcik siapakah yang sumbang itu nana?keji tauuu.marah la mak macam ni.i suke ape baca blog u.macam2 info dapat.hehe

Cinderella said...

alaa...dieorg tu bukan b2b and belum kawin lagi kot.. Don't worry, what u blog here sgt20x lah berguna utk bakal2 pengantin..
sharing is caring right..

b2b blogger rules! =))