Monday, October 3, 2011

Wedding Review: Q Caterers

hai ols~ lama i tak review pasal wedding i kn??? hampir siap dh nk review semua benda...hehe...eventho wedding i dh nk masuk 4 bulan, tp i still nk story mory jugakkkkk (tak kesah la kalo org da naik buhsan pon kekekeke)...so today i nk review psl catering...

pihak catering gak yg sediakan arabic canopy, banquet chair, round table, dome, dll...

ni antara makanan yg diorang sediakan...x nmpk sgt pic makanan tu...pic ni je yg ada hihihi...ingt lagi x menu yg i pernah cerita kat sini dulu??? [LINK]

utk doorgift bahulu, my mom mintak pihak catering yg uruskan dgn bahulu classiq coz boss dia kenal dgn tokey bahulu tu so blh dpt murah...senang keje kan??? bahulu bunga yg dalam box tu...


ni meja makan pengantin...mcm kebanyakan catering lain, Q caterers pon dia ada sediakan pekerja yg pakai uniform utk layan tetamu n pengantin...

huwaaaaaaaaaaaaaaa ABC ni langsung i tak dpt merasa hari tu...pengantin takley mkn byk sgt coz takot perut muncitt...hihi...

ni i amek dr blog tiqah [LINK]...antara makanan yg ada time wedding hari tu...


dua pic kat atas ni pulak i cilok dari blog nora [LINK]...catering jugak sediakan dessert buffet & suka area gelas ni...hihi

so, b2b out there yg masih mencari catering utk wedding u ols, Q Caterers is highly recommended!!! bagi i makanan dia sedap2...tp cakap pasal sedap ni kn, sbnrnye perkara subjektif coz lain org lain lidahnye...hehe

Q Caterers ni terletak di Puchong, kitorang import dia ke kemaman...any inquiries maybe boleh tanya diorang direct kat facebook [LINK] kat situ ada alamat n contact person...

20 comments:

Ezza Z said...

lapar pulak bile tgk gambar tu.

aTy _faRed~ said...

waaahhhh...kelaaasss...macam kat hotel..:) suker bunge banyak2 atas meja perantin u..:)

ctmah said...

terliur tgk ABC!

Cik Zimie said...

nampak sedap!!! lepas tu i suka part tempat buffet tu.nampak mahal.hihihi

Fiza Zainol said...

nana,byknye makanan..lapar plak rse time gini.sukeee la part gelas tuh.... hiasan meja pn cantik2.... :)

cik asam jeruk said...

jauhnye import dr puchong.ade charge transportation mcm mana tu hehe. i kat penang mmg tak dapek la.hihi

LisaLisut said...

i suka gila ur canopies,setting table dia semua.cantik.sgt lucky :)
la catering puchong rupanya.awat la i tatau.hehehe...

LisaLisut said...

kalau tau awl2 baik i hire dia.cas transport pn cas lah haha.

My Life's Journey said...

Salam pekenalan. Wahh meriahnya ..bestnya tengok majlis nie :). Bestnya jadi pengantin hihihi :). Chak!

Miss Sunshine said...

hmm, haritu ade jugak survey Q caterer ni... sekali abah reject sebab kat puchong, jauh dari Shah Alam.. huhu

miszatie said...

sme makanan nmpk sedap ni nana!!.:)

miss puteri said...

Lapar sungguh! heheee. suke suke!

Mia-Ina said...

lengkap persiapan catering ni

ciK LyndaWawa said...

wah..ade abc....sedap ar.....tak penah saya temgok..huhu


nway..deco meja tu cantik.hehehe

~ mizzAmy ~ said...

siap ada ABC tuh. best2.

.:shura shushi:. said...

huh..!! sedapnye makanan..

.:shura shushi:. said...

c0p arabic conopy..!! i like

L said...

lg 5 thun ak nk kawen.. hhaahha.. lama lg x??



derhaka pada ibu bapa??=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/10/6-jahanam-3.html

Faidhatul Arfah said...

tngk mknan pun dh terliur .. heeee

Anonymous said...

mse erin tunang pn erin amek q-caterer..sdap :)