Tuesday, October 18, 2011

Happiness

hai ols~ entry kali ni byk pic je tau...hehe juz nk story psl majlis convo sabtu baru2 ni plus dinner dgn kwn2 mlm tu...alhamdulillah i skrg dgn rasminya seorang mechanical engineer...

baby dlm perut pon naik pentas sama2 dgn mama dia tau!

my beloved UMI & ABAH....thanks for everything :'(

**********************************

malamnye pulak, i ada dinner dgn kwn2 kat grand dorsett hotel...thanks kat family nadea yg blanje semua ni utk kitorang...

with my sweetheart...

kwn2 yg sgt membantu masa study dulu...sayangggggg korang sgt2...

from left: nana, nadea, dhanea, sya & afeera

uiksss i yg semakin CHUBBY~

awesome people!!! love u ols~

konon2 nk buat U.N.I.T.E.N tp mcm tak menjadi sgt...hehe


**********************************

btw congrats to my younger sister yg grad kat UTP a day after my convo...ramai yg tny knp i grad sama tahun dgn dia...ekceli i dh habis study nov last year tp nk tunggu convo tu almost one year tau!!! huhu...adik i pulak baru je habis study september baru2 ni n convo sebulan lps tu...

tun dr mahathir yg nmpk sihat n segak jeee~

25 comments:

LisaLisut said...

aaaahhh u uniten rupanya.hehehe.congrats Nana!!! :) lucky ur baby dpt naik pentas dlu b4 umur dia 20+ okkk.hahaha.ckp kat dia kene beljar rajin2 nt sbb dr dlm perut dh grad dlu.hahahahaha

aTy _faRed~ said...

picyure 'uniten' tu comel..:) anyway..tahniah dear..:)

Liyana said...

baby msti bangga naik pentas sme dgn mama die :)

congrats :)

.:shura shushi:. said...

BESTnya KONVO..!! dah boleh jd engineer =)

Sfarlina said...

congrats dear!

amani.. said...

congrats dear.....
mkin bseri-seri nana skarang ni..:-)

veesakura said...

congrats nana!! awal btol baby u grad eh? hehehe

Atiqah Ahmad said...

congratz nana. syok jer tgk gambar-gambar konvo kawan-kawan. teringin nak konvo lagi.

~ NANA ~ said...

thanks semua
;)

maria fitria said...

hihi kreatif je wording uniten tu.. lucky u kene wat huruf T.. klu u yg kene wat huruf N naye je baby dlm perut.. :P

Miss Sunshine said...

congrats nana.. mechanical engineer rupenya.. dulu pernah bercita-cita nak jadi mcm nana.. tapi tak kesampaian.. haha

safiyyah osman said...

baby ambik aura mama dia..hihhihi..jga diri bek2 nana....:)..jgn lasak2 ok..

Gadis said...

nana makin comel la semenjak pregnant...=)

eMaH SoMeL said...

congrats mom 2b..epy C-day!!

Cik Emie said...

tahniah nana laling :)

amy fahmi said...

congratsssss nana! :))

cik asam jeruk said...

tahniah nana..wah sonok baby grad awal..:)

SHaRKFiQ SSM said...

congrtas to both of u..
my kazen ada gak konvokt utp 16hb..

shark's konvo gak lambat lagi, 29/10~

Yumida said...

kreatif la u olls bergambar....

Hana said...

Congratulations dear~~

Hunny Kitty said...

tahniah.....chubby berisi tak pe~

oshinz said...

wah.. kawan u semua hot gitu. hehehe. congrats dear!!!

Wanie said...

weee..utungla baby boleh naik sekali amik degree mommy die..congrates sis :)

teha said...

hoho.. best laa along !

ciK LyndaWawa said...

wah.wah..wah..tahniah jugak..hehehe