Tuesday, December 6, 2011

Wedding Nora Karel & Jaja

awal muharram hari tu i sempat attend 2 wedding kat kuantan (mcm kura2 baru sebok nk review hari ni)...tp sedih sangat2 okeyyyy bila i tertinggal camera kat rumah!!! so terpaksa lah i snap pakai hp je & ade pic kat bawah ni i cilok dr FB kwn2 & vendor *ampunnnn*

mula2 i pegi wedding jaja dulu kat hyatt regency hotel...jaja ni kwn i masa kecik2 dulu...then i terus ke rumah nora (blogger) utk attend wedding dia pulak...


(1) JAJA
ni la jaja & hubby dia....so sweet kn???congrats dear ^_^ owh ni pic time dia nikah...time sanding tak dpt nak amek gamba yg elok coz pakai hp je kn...sob sob sob :(

deco kat meja...curlasss~ makanan dia semua sedap2 tp i tak berani nk mkn byk coz takot terrrmuntah je...hohoho

pelamin dia yg meriah....ohhh i jatuh hati dgn kerusi dia tu....lawaaa kot!!! btw coklat yg i dpt super sedappp okey....sampai hari ni i rase nk mkn lg coklat tu *mengidam*

2) NORA
*abaikan i yg nampak chubby tu*
finally jumpa gak rumah nora....xla susah mana nk cari...hehe....nora sgt comel dgn baju purple ni...congrats nora & suami :)
pelamin yg cantik....vendor dia dina halim ^_^

photobooth!!! nora DIY je backdrop tu....gud job nora~ ohhh i suka pakai baju hitam coz tertutup la sket lemak2 kat badan tu & perut mcm tak nampak je bila pakai baju ni *erk*

sblm balik mesti la nk conteng2 dulu kat guest book ni....

*mak buyong yg mcm penguin*
oh my~ i sgt suka ice cream ni okey!!! rasa mcm tak cukup je dapat satu....hahaha tamakkk...

**********************
i doakan semoga kedua-dua pengantin hidup bahagia hingga akhir hayat...alam rumahtangga byk cabaran & dugaan, so banyakkan bersabar & tabah menghadapi segalanya (^_^)

15 comments:

Liyana said...

comelnye dua2 pengantin tu... n mak buyong juga comel :D

aTy _faRed~ said...

nora meamng kretip kan...wedding die pon cantik dan menarik..:) u pon berseri2 ar sekarang..!!

UyaRayza said...

suke 2-2 pelamin hahaha..sgt5 cntik...comel noraaaaaa

Atiqah Ahmad said...

dua-dua pengantin comel dan pelamin dua-dua pun comel.

Mommy_Cha said...

selamat pengantin baru to both of ur fren..may happiness never ending forever....=)

anaztasias nora aira said...

tq dear !! tq korang !! yeay nana ada gambar aiskrim hehehe :D

rara pinkmafia said...

wow pelaminnnya sgt cantek lah.

~ mizzAmy ~ said...

cantik nya pelamin ur fren jaja tu. pelamin nora pun cantik jugak. sukaa...

ni@ @in said...

cantik la pelamin kawan nana tu..pelamin nora pon cantik..suke3..

*nana mak buyong yg comel(^__^)

Liyana Aziz said...

uhuiii, suka betul tengok pelamin kak nora... cantik... memang pesen tu ek sekarang? ehehehhe...

kakak kita sangat berseri okay? suka tengok kak nana! comel je dengan gold shawl tu...

kaklong said...

pengantin kedua nyer cantik n manis jer...menjadi ratu sehari kan..

tp yg paling comel mak buyung ni...ooo, nak mkn aiskrim byk2 yer..:)

cik.mila said...

sonok nye dapat p wedding blogger..bila la dpt join jugak..mak buyung jaga baby lok2 ye.ehek

eiyzniey said...

Cantikkkk nyaaa!!
Wah3!

ciK LyndaWawa said...

cantiknya jaja, cantiknyanora...tembamnya nana..=]

Anonymous said...

cantik2... nora awak sgt comel!!! rasa nak cubit pipi

nana mcm biasa lah....gojes!

SyimaSyaz