Sunday, March 18, 2012

tilam kekabu baby yg cute

i dh beli baby cot siap skali dgn tilam tp mcm berkenan pulak dgn tilam kekabu ni (ekceli lebih tertarik kat design dia jer)...so blh la i cuci mata sambil curi2 idea sket utk buat comforter set for my baby nanti...kain dah beli, tinggal nak jahit je lagi...hehe...jom layan pic kat bawah ni...semua design kat bawah ni comel-comel & cute-cute...geram tau tengok!!!

15 comments:

Syima Syaz said...

kiutttt.... nak order la nanti...2,3bln lagi.hehe

thisisfarhana said...

sonok kan tgk tilam2 ni. fana dr dulu smpi skrg memang suke main fabric kat gmbr no 1, 9 and 11 tu! hehehe. tp x beli2 pun.

ReYNa said...

i dh beli.huhu.littledivaboutique.dulu nak yg no 1 tp katanya kain dah abih.design cute2 kena cepat2 order nnti ramai org grab dulu.hihi

LittleSunshine said...

Suka tgk blog littlediva tu.ciuuutt

e k i n ♥ y u s r i said...

mama ekin jahit sndr je.....
huhuhuhu
cm mahal je nak beli

Cheyan said...

Thank you..for the sharing, memang tgh cari2 set tilam and bantal ni..hehehe..

Mimy Hamid said...

lawanyaaa ..memang pada awal nak beli set macam ni tapi lambat pulak siap dan batal terus beli..at last beli tilam sweet cherry jekk

cha said...

Eee comelnya. Rambang mata nak pilih :p

Wawa Yusoff said...

tilam no.3 terakhir.. super cute..!!

aTy _faRed~ said...

siyes nana..memang cun2 tilam kabu yang jual on9..haritu ai dah beli..mase tu tak tau yg on9 punyer..beli kat nilai3..mahal gak..cadar n sarung carik kain sendiri dan tempah sendiri..:)

teha said...

yg 1st tu lawanya!

etty said...

i baru pergi nagoya last week. tp hampa takde kain cantik kt nagoya tu. kena survey tempat lain.

ctmah said...

suke2..sya mmg ada plan nak jahit sendiri gak ni...tp xtau la jd ke idak :D

Hazz Nieza said...

eeeeeii, geramnya tengok. comel2 semuanya. thanks sharing dear! =)

is mail said...

salam...ada lg ke tilam kekabu ni?