Wednesday, February 22, 2012

Jom Shopping Barang Baby

tak sabar rasanya nak ke KL weekend ni semata2 nak pegi baby expo kat KLCC *semangat betol i ni*...since terengganu cuti on friday, so i akan ke klcc hari jumaat la...sabtu & ahad tu confirm sesak & ramai org kan??? i tak suka sgt berebut & berhimpit dgn org ramai *boleh pening jadinya* yeayyy nak jumpa kawan2 & lepak2 (dh lama x merasa hidup mcm org bujang kekekeke)

ni kira first time kot i nak ke baby expo...hopefully byk la manfaatnya yg i dpt kat sana nnti...i dh siapkn checklist utk bawak ke sana & dah plan barang apa yg nk dibeli...car seat, stroller & breast pump i beli online je...so terget i nk beli storage bottle, diapers, baby cot, baju2 baby, rocker/baby swing, maternity bra, confinement set, byk la lagi kot! so far i baru beli baju baby je, kat klcc nanti nampaknya mmg kena borong habis-habisan la sbb skrg pon dh nk masuk 30w preganant...hehe

jom ke baby expo KLCC ramai2 (24-26 feb 2012) kot2 la boleh jumpa kat sana kn??? hehe...ekceli i nk pegi jugak baby expo kat midvalley (9-11 mac 2012) tp my mom pulak tak kasi, katanya takot i terberanak dlm kereta...huhu

bila survey2 & tanya org, STEAM STERILIZER & WARMER tak penting pon beli...so benda tu i akan KIV dulu...

hari tu masa pegi check up, i dpt byk voucher ni...tapi hanya blh pakai kat mom's care je...pulak tu kalau kat expo, sah2 la mmg xleh pakai kn???

19 comments:

LoVEaQshA said...

ish smla xsbr nk g baby expo,sb 1st time kn xdpt nk imagine ag cmne keadnnya..~
lau smpt lehla kta jmp kt sn erk..

S.n.Fariza said...

bestnya :)
nanti turun kl jumpa kiterog kan sbtu?
yeayyyy. jom jumpa :) ramai2.

('',)pzAEdy~ said...

BESHNYEEEE.... baby expo sume nk buat kat KL kan...ksian org bukan KL. huntongla u sng nk naik KL...btw, happy shopping!!!

Hunny Kitty said...

nak pegi ke tak nak pegi ke tak?

Nadya Zahid said...

ofc nad depan KLCC je..my ofc kat wisma UOA..tp xtau la if i larat berjalan ke x ke sane tu...

Mr & Mrs Chenta to be said...

best gile.. hehehe.. naseb tak de ank lg. kalau tak, meroyan jgk nk pi. **ok, sbnrye kawen pun blum. haha*

veesakura said...

i nk p yg mid punya kot. rasa malas dah menapak ke klcc. tengok tahap kerajinan. hehehe

.:Mama Dhia:. said...

baru start shopping jugak ni tp online la..dapat cari nursing bra paling murah, tak sampai RM10..dulu beli sampai RM30 selai..kualiti same jer..

aTy _faRed~ said...

ai tak dapat gi sane..sebab tak larat..nanti u review ek...:)

sweetlavender86 said...

alamak nana tunjuk voucer2 tu akak bru terigt dpt voucer2 tu jgak kpj bgi lepas beranak ari tuh.expired end of this month.xtau la sempat ke x nk gunee.huhuh

**kami~nak~tawen** said...

sopeng jgn x sopeng....hehe...

Hidayati Farhan said...

saya pegi yg midvalley pny kot. hehe, dkt skek. skang somi pon tade :(

MiSS NaDieYA said...

i pon ingt nak pegi..tapi nak pegi yang mid valley punya kot..hehe

PUAN SUE said...

borong jangan tak borong...bestnyeee

amal said...

beshnye bleh pegi expo huhuhu

ctmah said...

dh nk ujg bulan ni,sesak sket.so kenala tunggu next expo kt mid..hihih

Liyana said...

x dpt pegi kot... nt review eh... igt nk pegi yg kt midvalley tu je.. huhu

mizzura said...

Harini isetan ada sale tau..ptg ni nk g klccc..hehe...sj jer racun :-)

Smiley Baby Shop said...

Jom shopping barang baby online di sini @"Smiley Baby Shop"