Monday, March 26, 2012

Sew Addict

sebenarnya kan, i ni dah lama berkenan pada knitted/crochet utk baby...dalam usaha mencari, meng-search, dan meng-google, finally i jumpa someone yg boleh custom made mittens, booties, boonet & sweater yg i nak...horeyyyyyy~

credit to: SEW ADDICT - HANDMADE BY FIZAN (http://sew-addict.com/ or FB:sew addict)

ekceli akak ni mcm2 dia boleh buat...jahit manik boleh, buatkn cardigan boleh, buatkan glass coaster boleh, mcm2 la lagi dia blh buat pasal menjahit ni...tp entry ni i focus kat baby's attire only....jom kita layan pic yg akak ni boleh buat...semua cantik2 & cute tau!!! geram je i tengok...nak order jugak nnti bila baby dah lahir ^_^

 
 
 




berkenan??? boleh la order utk baby u ols nnti...

19 comments:

cha said...

comelnya. kalaula kita ni ada talent boleh menjahit kan huu T_T

Miss Sunshine said...

kalau ade duit lebih nanti, bolehlah order untuk baby..

Asz Miza said...

Sangat berkenan..!! Semua comel2 jewww..

Wawa said...

kasut2 tu comel sgt~!!

aTy _faRed~ said...

comel2...!!!

Hana Soffelia said...

Comel2nya.. hat n booties tu cntik. pure white. ^_^

Elly Anaille said...

ok.. booties crochet tu mmg cute! *alasan nak membeli*

Gadis said...

masyallah...mmg comel...geram tgk...=)

saye pika said...

nana t dtglah n kasi support kt blog ni k...http://loveyarns.blogspot.com

hehe...

ctmah said...

comel2
ape lg nana..sila2lah merambangkan mata u ek :)

farhana shamsuddin said...

syumell la

.:shura shushi:. said...

Nana, awak belajarlah jahit :) Lepas tu boleh jual

Ina Khairina said...

alahai....comel2 belaka....

Mimy Hamid said...

kalau kasut n topi ada..nak tak?? boleh add FB dia http://www.facebook.com/profile.php?id=100001740781321&ref=ts

CikPuan Fara said...

ee comelnya. tq eh bg link kat fb leh tgk kat sana. toche2 ^^

ReYNa said...

comellllll gilee...nak2.huhu..abisla nak shopping online lg ni jwbnya,.huhu

Riny said...

comeny nye kasut2 tu..:)

Cikpuan rara said...

alahai comels nyaaaaaa.suke lah.susah gak nk buat menda alah ni kan.

Liyana said...

comel giler kots.... rabak poket, tehehe