Wednesday, May 16, 2012

Fisher Price Infant to Toddler Rocker

ingat lagi tak entry i sebelum2 ni pasal "Kemahuan & Kehendak" ??? haaa oleh sebab ramai sgt yg menghasut i utk beli rocker fisher price tu, so i pon tanpa ragu2 beli sebelum baby keluar...thanks to put & intan coz tolong amik & hantarkan kat i...

i dpt beli dgn harga rm190 instead of rm299-rm360...i beli kat sini UMMI NAYLI COLLECTIONS....so far i rasa dia la jual paling murah, lagi murah dari groupon...MENYESAL BELI??? ohh tidak sama sekali, i rasa UNTUNG sgt2 beli hari tu...i guna rocker tu bila i dah tak larat nak dodoikan baby, bila ada org dtg nk jenguk baby, bila baby susah nk tido (sbb rocker tu blh vibrate jugak) & bila2 masa je la yg i suka utk letak muhammad farish adyan dlm tu...hehe

apa ni mama??? serabut saya dengan benda gantung2 tu....hehe

budak si dahi jendul...nasib baik farish suka duduk dalam rocker ni....siap boleh tido lagi tu...good boy farish, senang kerja mama kalau hari2 farish camni ^_^

30 comments:

ni@ @in said...

comel nye farish..cute baby boy..peluk ket boleh???hehhee

Shakina Farhan said...

good boy farish..tak sia2 mamanye membeli dgn harga paling murah plak tu kan..

intan said...

weeeeee, comel je farish ni..

aTy _faRed~ said...

ai pon beli kaler hijau...dah terdesak since qaleef meragam..memang bagus tapi qaleef nak tido kejap2 jer dalam rocker ni..adeeyyhh...
haaa..part time orang datang tengok baby tu betul..senang..tak yah bawak kuar tilam bantal bagai..i letak jer dalam ni..huhu

Asz Miza said...

Ayish comel je kann..Nana i pun beli portable rocker kat Ummi Nayli jugak..tapi extra RM10 sebab suh post kat umah..kalau self collect harga sama. Since u dah buat review pasal rocker ni i rasa berbaloi jugak beli. Hehe. Memang lagi murah dari Milkadeal sume kann.

Cikpuan rara said...

dh x bedung eh nana.

Hazz Nieza said...

wahh, mmg murah price you beli tu. cute nya baby Farish! ;-)

Mimy Hamid said...

i support u beli rocker...Fayel till now masih tido dalam rocker...senang la..henjut je dah nyenyak...

Elly Anaille said...

i nak beli tapi nape yg warna hijau xde jual murah mcm warna biru ni haaaaaa! uwaaaaaaaa!

III bDkNaKaL III said...

Wah, sgt murah maaa!i beli kt babyland mase sale ari tu pun x semurah tu!xpelah janji Nana kate baby suke dok dlm tu...hrp my baby pun suke jgk!

Cik Zimie said...

muka baby farish, eeee geram.nampak bijak dan matang la si kecik ni hihi.

Gadis said...

comellll...
hihihi...
nnti nak cari jugak la..
mcm bantu rangsang minda baby jugak ni...^_^

mizzy amalina said...

COMEL NYE BABY!! :)
tau psl rocker ni dari intan. Da order jugak.heeeeee... :)

Miss Sunshine said...

comelnya baby ni... geram betul tengok... nana, sbb banyak sangat good review pasal rocker ni... maka kita pun telah terbelinya... hehe =)

ctmah said...

nak jugak tp hubby ckp membazir :(
terbantot niat ku ini.hahaa

veesakura said...

If in a week ni baby H still meragam xmo tido mlm,mmg i akan rembat jugak rocker ni nnt. hihi

mia-ina said...

bagus gak ye pakai rocker ni..hehe

LoVEaQshA said...

Adelia pn suka dok lam nie,tdo lena lau bk vibrate skli..nenek adelia hdiahkn tuk adelia sb tue mama dia xksh pn psl hrga..hihihi

cikpingu said...

aloloo..comelnye die tido..

kite nk beli tp hubby xbg.. haihhh.. xpela..:(

YanaHime said...

hehe! gudboy laa farish ni...

mizzura said...

oooo....mommy farish nak mengelat dukung ehh..haha...takpelah beli pun janji ada faedahnya..

leeza said...

comel! good boy ni, nnt senang mama buat kerje =D

Nadya Zahid said...

comel baby u....duduk dlm tu trus diam eh?i xbli lagi rocker ke ape...

izla said...

comelnya..
zarif pon suka duduk dalam bouncer :)

LyA SaFaR said...

nana!!!!!!congrate dear....lya baru buka blog...tahniah..tahniah.....happy sangat n ur baby sooooo tomeyyyyyyyy....jaga diri n selamat berpantang dear..

puansazusarin said...

dah terpengaruh jugak..maka dah book tuk beli..he3...

ainnazari said...

nana, i pn beli for my baby kt tmpt u beli..my boy suka sgt duduk dlm tu...

Hana Soffelia said...

Baby Nana mcm suka je duk tgk benda tergantung tu.. nak bli gak nanti.

safiyyah osman said...

nana,ritu ada tny psal rompers murahkan..meh tgk dkt sini..

http://sweetlikekisses.blogspot.com/2012/05/jom-beli-rompers-dengan-harga.html

Faana Roslan said...

Salam, hi nana..tumpang iklan ye..hehe :)

Kalau ada sesiapa nak beli fisher price rocker murah, hanya RM155 sahaja!!! Green/Blue (Ready Stock)..

PM inbox or SMS/whatsapp 019-3218408..!

Untuk lebih detail boleh lawati laman promosi ni: http://eyeteamama.blogspot.com/p/fisher-price-newborn-to-toddler.html

TQ!